MHP Kulislerine göre yeni İlçe Başkanı

Kara’dan boşalan MHP Aksu İlçe Başkanlığı koltuğuna, Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Bulut’tun getirilmesi düşünülüyor. MHP Genel Merkezi onay vermesi halinde, Bulut’un 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerde İlçe Başkanı olarak partisini seçimlere hazırlayacak.

26 Kasım 2018 Pazartesi 13:31
MHP Kulislerine göre yeni İlçe Başkanı

31 Mart 2019 gerçekleştirilecek yerel seçimlerinde Aksu Belediye Başkan aday adayı olmak için İlçe Başkanı Kemal Kara’nın görevinde istifa etmesiyle boşalan başkanlık koltuğuna, Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Bulut’tun getirileceği ifade ediliyor. Parti Kulislerine göre İl Başkanı Mustafa Aksoy’un görevlendireceği bir İl Yönetim Kurulu üyesi nezdinde toplanacak olan İlçe Yönetimi, kendi arasında yapacağı oylamayla bir ismi İlçe Başkanı olarak önerecek.

İl Teşkilatının onay vermesi halinde, ortaya çıkan isim MHP Genel Merkezi’ne iletilecek. Bu ismin Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Bulut’tun olacağı kulislerde konuşulanlar arasında. Parti Genel Merkezi onay vermesiyle Ahmet Bulut’un 2019’da gerçekleşecek yerel seçimlerde Partisini seçime hazırlayacak.   

Son Güncelleme: 26.11.2018 13:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.