MHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Ahmet Yaşar: 'Ceza kanunu değişmeli'

Son zamanlarda artan kadın cinayetleri ve kadına şiddet nedeniyle Kadınlar Günü’nü buruk karşıladıklarını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Aday Adayı Ahmet Yaşar, bu konudaki cezaların yetersiz olmasına dikkat çekti.

09 Mart 2015 Pazartesi 11:57
MHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Ahmet Yaşar: 'Ceza kanunu değişmeli'
Kadın cinayetlerinin ve kadına uygulanan şiddetin son bulması için kadına bakış açısının değişmesinin önemine vurgu yapan Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Aday Adayı Ahmet Yaşar, şöyle konuştu:

“Türk Ceza Kanunu’nu değiştirip kadına şiddete en ağır caza verilmelidir. Caydırıcı cezalar mutlaka uygulanmalı, kadına şiddet uygulayanlar Ağır Ceza Mahkemelerinde yargılanmalıdır. Maalesef Kadınlarımız ne Belediye Meclislerinde, ne Siyasi Partilerde, ne de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yeterince yer alamıyor. Bu nedenle de onların sesi de kısık çıkıyor. Kadına gereken değer verilmeli, onları güçsüz görmemeliyiz. Milletvekili olduğumda kısık seslerin haykırışı olacağım.”
 

Son Güncelleme: 09.03.2015 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.