MHP Aksu’nun 30 mahallesinde

MHP İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün, Aksu’nun 30 mahallesinde 3’er kişiden olmak üzere mahalle başkanı ve temsilcilerini atadıklarının altını çizerek, bayram sonrası geri kalan 5 mahallenin de atamalarının yapılacağını ifade etti. Üstün, ayrıca yüzde 30 oranında üye artışı olduğunu söyledi.

12 Nisan 2021 Pazartesi 12:15
MHP Aksu’nun 30 mahallesinde

Sık eleyip ince dokundu

 MHP Aksu İçe Başkanı Hasan Efe Üstün, teşkilat çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Pandemiden kaynaklı olarak bir nebze de olsa saha çalışmalarını ister istemez biraz askıya aldıklarını söylen MHP’li Başkan Üstün, ”Pandemi kuralları gereği bu esnekliği yapmak zorunda kaldık. Ama tüm buna rağmen,  Aksu’muzun 30 mahallesinde mahalle temsilcilerimizi atadık.  Buralarda ki teşkilatlanmamızı tamamen oluşturduk. Bu atamaları yaparken sık eleyip ince dokuduk” dedi.

Pandemiye rağmen

Ramazan Bayramı’ndan sonra geriye kalan 5 mahalleye de gerekli atamaların yapılacağını ifade eden MHP Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün, “Böylelikle Aksu’nun 35 mahallesinde mahalle başkanı ve temsilcileri olmuş olacak. Aksu büyük bir İlçe.  Coğrafi bakımında Antalya’nın 2’inci büyük merkez İlçesi. Ayrıca pandeminin ortaya koyduğu etkenlerde var. Ama tüm buna rağmen büyük bir titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Hedef 2023 seçimleri

Her geçen gün Aksu’da partisine katılımların olduğuna da değinen Üstün, “Üye sayılarımız artırıyor. 8 aydır görevdeyim. Yüzde 30 oranında bir artışımız var. Birçok engeller olmasına rağmen, başarılı çalışma yürütüyoruz. Tüm ekip arkadaşlarımızla beraber çalışmalarımız, 2023 yılında gerçekleşecek olan seçimlere yönelik. O doğrultuda çalışıyoruz.  2023 yılına bugünden hazırız” açıklamalarında bulundu.

52 yıldan beri var olan

Geçmişe dönük üyelerden kişisel bazı dargınlıkların yaşandığına da dikkat çeken İlçe Başkanı Üstün, atılan adımlar doğrultusunda bu kırgınlıkların giderildiğine vurgu yaptı. Üstün, “Bir Ülkücü davasına küsmez, ülkücü insan, ülkücü bir birey olarak kalır. Koltuklar değişir, isimler gelip geçer. Dava sabit kalır. Haliyle kırılanlar olmuştur. Bu anlamda değerli büyüklerimizle attığımız adımlar ve ikili ilişkiler sonucu bu tür dargınlık ve kırgınlıkları giderdik. Onlar artık partilerine gidip geliyorlar. Onlarla da istişareler ediyoruz. Bizlerde onları ziyaret ediyoruz. Bu dava büyük bir dava. Onurlu bir davadır. 52 yıldan beri var olan bir partinin davasıdır” diye konuştu.  

Her hangi bir sorun yok

Aksu Cumhur ittifakı ortağı olan AK Parti ve teşkilat yapısıyla bir sorunlarının olmadığının da altını çizen MHP Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultasında, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci’yle koordineli çalışmamızı sürdürüyoruz. Aramızda herhangi bir sorun yok. Olması da söz konusu olamaz. Böyle beklentisi olanlar daha da fazla beklentiye girecekler” şeklinde açıklamalarda bulundu.  

Son Güncelleme: 12.04.2021 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.