MHP Aksu'da yönetimi yeniledi

40 kişilik yeni yönetim kurulu MHP Genel Merkezi tarafından onaylandı.

30 Ocak 2014 Perşembe 09:42
MHP Aksu'da yönetimi yeniledi
Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Antalya'nın Aksu İlçe Başkanlığı'na Kemal Kara atandı. Kara ile birlikte 40 kişilik yeni yönetim kurulu da oluşturuldu. Böylece, MHP'nin Aksu İlçe Teşkilatı'nda 2 aydır süren boşluk giderilmiş oldu. Kara başkanlığındaki yeni yönetim kuruluda, eski listeden Recep Bal, Recep Basak, Ahmet Çakmak ve Ramazan Bozak gibi isimler de yer aldı. MHP Genel Merkezi tarafından onaylanan yeni yönetim kurulu listesi Kemal Kara'ya tebliğ edildi.

Eski İlçe Başkanı Cihangir Coşgun'un Belediye Meclisi Üyesi aday adayı olmak için istifasının ardından gelen yeni istifalar nedeniyle, MHP Aksu İlçe Yönetim Kurulu feshedilmiş ve yeni bir yönetim oluşturulması kararı alınmıştı.


Son Güncelleme: 30.01.2014 16:04
Anahtar Kelimeler:
AksuAntalyaMHPKemal Kara
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.