Meral Akşener Antalya’ya geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Aksu’daki iki kurultay delegesinden biri olan İlçe Başkan Yardımcısı Recep Bal, Milliyetçi-Ülkücü camiayı, Meral Akşener’in katılacağı 14 Ocak’taki toplantıya davet etti.

09 Ocak 2017 Pazartesi 15:28
Meral Akşener Antalya’ya geliyor
MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, Milliyetçi İşadamları Derneği’nin düzenlemiş olduğu toplantıya katılmak üzere 14 Ocak’ta Antalya’ya geliyor. MHP Aksu İlçe Başkan Yardımcısı Recep Bal, Lara’daki The Marmara Oteli’nde saat 15.00’te başlayacak toplantıya, Aksu ve Antalya’daki Milliyetçi-Ülkücü camiayı davet ettiklerini bildirdi. Antalya’da MHP’nin 48 kurultay delegesi bulunuyor. Bu delegelerin önemli bölümünün toplantıya katılması bekleniyor.

AKŞENER’İ DESTEKLİYOR
Recep Bal, 2003-2008 yılları arasında MHP Aksu Belde Teşkilat Başkanlığı yaptı. Bal, Aksu ilçe olduktan sonra kurulan MHP Aksu İlçe Teşkilatı’nda ise yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. MHP Aksu İlçe Başkan Yardımcısı Recep Bal, 2015 Aralık ayında, Akşener’in genel başkan adaylığını destekleyen delegeler arasında yer aldığını açıklamıştı.
 

Son Güncelleme: 09.01.2017 15:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.