Melli resmen aday adayı

CHP Antalya eski İl Başkanı Ömer Melli, partisinden Muratpaşa Belediye Başkan aday adaylığını resmileştirdi.

14 Ağustos 2013 Çarşamba 15:00
Melli resmen aday adayı
Melli, aday adaylık dosyasını İlçe Başkanı Ercan Erkan'a teslim ederken, kendisini desteklemek için eşi, ailesi tam kadro partideydi. Ömer Melli, yaklaşan yerel seçimlerin demokratikleşmenin, özgürleşmenin adalet ve eşitlik duygularının pekiştiği yerel kalelerin oluşturulması açısından önemli olduğunu kaydetti.

CHP bu seçimde aydınlanma kalelerinin odağı, çekim merkezi ve öncüsü olacaktır" diyen Ömer Melli, bu amaçlarla Muratpaşa'da şeffaf, katılımcı ve sorgulanabilir bir belediyecilik anlayışıyla göreve talip olduklarını dile getirdi. Melli, AK Parti'nin sakinlerini 'müşteri' gibi gördüğünü savunduğunu yerel yönetim anlayışına karşı Muratpaşa'da kimlikli, sağlıklı çağdaş kent yaratacaklarını söyledi.

Muratpaşa Belediye Başkan aday adayı Ömer Melli'nin, ilçe başkanlığına resmi başvurusunu da gerçekleştirdiği toplantıda kendisini eşi Nihal Melli, oğlu ve gelini Fikri- Elif Melli çifti ve kızı Gizem Melli Kadıgil yalnız bırakmadı. Melli, aday adaylığını resmileştirdiği toplantıda eşini yanına alırken ailenin diğer üyeleri onun arkasında sıralandı.

'AKSİ DURUMDA İSTİFA EDERİZ'
Melli'nin resmi evrakını teslim alan Ercan Erkan ise CHP Muratpaşa'nın 9 bin 500 üyesiyle eğilim yoklamasına kilitlendiğini söyledi. Şu ana kadar 3'ü belediye başkanlığı, 63 kişinin de belediye meclisi üyeliği için başvurduğunu kaydeden Ercan Erkan, “Eğilim yoklaması yapmazsak örgütün, tabanın motivasyonu kaybolur. Eğilim yoklaması istiyoruz" diye konuştu. İlçe Başkanı Erkan, aksi takdirde istifa edeceklerini söyledi, “Bu tehdit olarak algılanıyorsa öyledir. Aksi durumda biz yokuz" dedi.

Son Güncelleme: 14.08.2013 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.