Mehmet Özbey, Konyaltı için aday adayı

Konyaaltı Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayan Mehmet Özbey, "Belediyelerde başarılı olunca genel iktidar da gelecektir" dedi.

22 Ağustos 2013 Perşembe 15:31
Mehmet Özbey, Konyaltı için aday adayı
Antalyalı Mali Müşavir Mehmet Özbey, Gaziantep Restoran'da düzenlediği basın toplantısıyla Cumhuriyet Halk Partisi'nden Konyaaltı Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. Eşi Yasemin Özbey ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan ve neden aday adayı olduğunu anlatan Mehmet Özbey'e partililer de destek verdi.

ÖNCE YEREL SONRA GENEL İKTİDAR
Yerel ve genel düzeyde kendisine ulaşan talepler doğrultusunda aday adayı olmaya karar verdiğini söyleyen Özbey, önümüzdeki yerel seçimlerin önemine dikkati çekti. Bu seçimlerde CHP'nin büyükşehirlerde başarılı olması halinde iktidar yolunun açılacağını ifade eden Mehmet Özbey, "Belediyelerde başarılı olunca genel iktidar da gelecektir" dedi.

NÖBET DEĞİŞİMİ GEREKLİ
Çocukluğunun Konyaaltı'nda geçtiğini anlatan Özbey, aday adayı olma gerekçesiyle ilgili şunları söyledi: "Demokrasilerde bir nöbet değişimi gerekebilir ve gerekmelidir de. Eğer siz gerçekten sürekli olarak aynı makamlarda bulunursanız, bu alttan gelen genç kuşakların özlemlerini, umutlarını, hayallerini elimine edersiniz. Gaz sıkışmasına sebebiyet verir. Önümüzdeki süreçte Konyaaltı İlçesi'nin bugüne kadar yapılagelen bütün hizmetlerinin üzerine yenilerinin eklenmesi için aday adayıyım."


BÖCEK'İN AKRABALARI BENİ DESTEKLİYOR
Özellikle parti tabanı ve hemşeri derneklerinden gelen yoğun talebin kendisini heyecanlandırdığını ve bu yüzden aday adayı olduğunu dile getiren Mehmet Özbey, "Muhittin Böcek'in soy ağacındaki güzel insanların da daha şimdiden heyecanlanarak, benim için bulundukları yerde ciddi anlamda heyecanla, coşkuyla çalışmaya başladıklarını ifade etmek isterim" diye konuştu.

ÖN SEÇİM İÇİN DEKLARASYON
Mehmet Özbey ayrıca, aday belirleme sürecinde ön seçim yapılmasını desteklediğini belirterek, bu konuda önümüzdeki günlerde ilçe başkanlarının katılacağı bir deklarasyon yayımlanacağını ifade etti. 

Son Güncelleme: 22.08.2013 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.