Mehmet Başaran, Akşener'i ziyaret etti

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, il divanı ile birlikte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti.

13 Nisan 2021 Salı 12:11
Mehmet Başaran, Akşener'i ziyaret etti

ANTALYA, (DHA) -

Meral Akşener'e Antalya'daki çalışmaları hakkında bilgi veren Mehmet Başaran, ziyaret sonunda genel başkana Döşemealtı halısı hediye etti. Başaran, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e Antalya'daki partililerimizin ve Antalya halkının selamlarını getirdik. Kendisine partimizin çalışmaları hakkında bilgi verdik. Sayın Meral Akşener'in Antalya'ya çok selamları var. İnşallah partililerimiz ile omuz omuza vererek Antalya'da birinci parti olacağız" diye konuştu.

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARINA ZİYARET

Mehmet Başaran, Akşener'i ziyaretinin ardından Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Genel Sekreter Uğur Poyraz, Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır, Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Eğitim Politikaları Başkanı Şenol Sunat, Gençlik Politikaları Başkanı Berna Sukas, Kadın Politikaları Başkanı Sibel Yankıömeroğlu, Toplumsal Politikalar Başkanı Ünzile Yüksel ve Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale'yi, Antalya Milletvekili Feridun Bahşi ve divan kurulu ile birlikte makamlarında ziyaret etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.