MECLİS ÜYESİ MUHTAR ADAYI OLDU

Konyaaltı Belediyesi'nde 15 yıldır meclis üyeliği yapan Özcan Öztürk, Gürsu Mahallesi'ne muhtar adayı oldu.

21 Mart 2014 Cuma 10:14
MECLİS ÜYESİ MUHTAR ADAYI OLDU
 Konyaaltı Belediyesi'nde 1999 yılında ANAP'tan meclis üyeliğine seçilen, 3 yıl sonra da CHP'ye geçerek 15 yıldır görevini yürüten Özcan Öztürk, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Gürsu Mahallesi muhtar adayı oldu.

Yerini partisinin genç kadrolarına bırakmak için meclis üyeliğine aday olmadığını belirten Öztürk, hizmetine mahalle muhtarı olarak devam etmek istediğini söyledi. Muhtar seçilmesi halinde çözüm üretmeye yönelik çalışmalar yapacağını anlatan Öztürk, “Mühürcü değil sorunlara çözüm üreten muhtar olacağım" dedi.

Evli ve iki çocuk babası olan Öztürk, elektrik teknikeri olduğunu belirterek, 25 yıldır yaşadığı mahalleye hizmet vermeye devam etmek istediğini ifade etti. Vatandaşların muhtarın görev ve yetkilerini tam olarak bilmediğine değinen ÖZtürk, “Vatandaş muhtara hesap sormalı. Kamu kurumlarıyla ilgili sorunların ilk ayağı muhtarlık olmalı. Yatan bir muhtar değil bölge sorunlarına hakim olarak çözüm üretmeye geldim" diye konuştu.

ÖZtürk, muhtar seçilmesi halinde yeşili, doğal yaşam alanlarını ve hayvanların yaşam hakkını koruyan çalışmalar yapacağını kaydetti.

Son Güncelleme: 21.03.2014 10:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.