Masada 4 il kaldı, biri Antalya

 CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için İYİ Parti ile yürütülen ittifak görüşmeleri konusunda, “Masada sadece 4 il kaldı, bu illerden birisi Antalya" dedi.

08 Aralık 2018 Cumartesi 12:20
Masada 4 il kaldı, biri Antalya

CHP Manavgat Belediye Başkan adayı Şükrü Sözen'in adaylık tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıya CHP Antalya milletvekilleri Çetin Osman Budak, Rafet Zeybek, Aydın Özer ve Cavit Arı, eski milletvekili Mustafa Akaydın, CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, Konyaaltı Belediye Başkanı ve CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı ve CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Ümit Uysal, CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, CHP Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ve kalabalık bir partili grup katıldı.

CHP ilçe örgütünün önünde bulunan caddede düzenlenen toplantıda konuşan İl Başkanı Ahmet Kumbul, partisinin İYİ Parti ile devam eden ittifak görüşmelerinin devam ettiğini söyledi. Görüşmelerin bir büyükşehir, il ya da ilçe belediyesi daha fazla alayım mantığıyla değil, Türkiye'yi yeniden yönetmek için yapıldığını belirten Başkan Kumbul, görüşmelerin büyük oranda bittiğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yarın bir araya geleceğine kaydeden Başkan Kumbul, "Şu anda masada sadece 4 il kaldı. Bu illerden birisi Antalya. Bu ittifak 4 ilde beraber sonuçlanacak. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayımızı tabii ki Cumhuriyet Halk Partisi çıkartacak. Fakat ilçelerimizde tek tek bu ittifak görüşmeleri yapılmakta. Bunun bugün buraya ilçe belediye başkanı adaylarımız ve büyükşehir belediye başkanı adayımız belli olmadan geldik" dedi.

Toplantıda konuşan Manavgat Belediye Başkanı ve belediye başkan adayı Şükrü Sözen ise Manavgat'ın 50 ilden büyük olduğunu, belediye başkanlığı yapmanın bir tecrübe istediğini kaydetti. Başkan Sözen, "Manavgat'ta çok büyük işler yaptık ve Manavgat'ın çıtası yükseldi. Bu ivmeyi el birliği ile ileriye dönük yaptığımız projelerin beraberce neticeye götürülmesiyle yakalanan bu ivmenin daha da ileri götürülmesini kalan hizmetlerimizin eksiksiz tamamlanması noktasında yeniden göreve talip olmak üzere huzurunuzdayım" dedi.

Adaylık açıklamasına bir partilinin köpeğine CHP parti bayrağını giydirerek gelmesi dikkati çekti.


Son Güncelleme: 08.12.2018 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.