Lütfi Elvan'dan Mahallenin Su Problemine Anında Çözüm

Manavgat ilçesinin Sağırin Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan, köylülerin su problemini Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu arayarak anında çözdü

14 Mayıs 2015 Perşembe 22:51
Lütfi Elvan'dan Mahallenin Su Problemine Anında Çözüm

Manavgat ilçesinin Sağırin Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan, köylülerin su problemini Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu arayarak anında çözdü. Elvan'ın hızlı çözümü, vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan, Manavgat'ta vatandaşlarla buluştu. Önce Beşkonak'ta coşkulu bir kalabalığa seslenen Elvan, Manavgat ilçesi ve Antalya geneli için hazırladıkları projelerden bahsetti. Daha sonra ziyaretlerine devam eden Elvan, Sağırin Mahallesi sakinlerinin davetini geri çevirmedi ve vatandaşlarla birlikte çay molası verdi. Köy kahvesinde gerçekleşen sohbette vatandaşların talepleri masaya yatırıldı.










SU PROBLEMİNE TELEFONLA ANINDA ÇÖZÜM

Toplantıda ulaştırma projelerinin yanı sıra özellikle mahallenin geçim kaynağı olan tarım ve onunla ilişkili olarak sulama konusunda gelen talepler dikkat çekti. Talebi dikkatle dinleyen Elvan, hemen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu arayarak sorunu aktardı. Elvan ve Eroğlu konuyu telefonda ele alarak çözüme kavuşturdu. Mahallenin sulama sorununun çözümü için DSİ ekiplerinin bölgeye gelerek ölçümler yapması ve cazibe sulama yöntemiyle gerekli suyun tedarik edilmesi kararlaştırıldı. Elvan ayrıca bölgede devam eden Kehil deresi ıslah projesinin de hızlandırılması gerektiğini aktardı.

Lütfi Elvan'a ilettikleri talebin anında dikkate alınarak çözüme kavuşturulması mahalle sakinleri tarafından alkışlarla karşılandı. Antalya'nın ve Manavgat'ın sorunlarına çözüm bulmak için burada olduklarını vurgulayan Elvan, "Biz az konuşur çok iş yaparız" dedi. Elvan, Manavgat ilçesi ziyaretlerine Taşağıl Mahallesi ile devam etti. 

Son Güncelleme: 14.05.2015 23:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.