Lütfi Elvan Dondurmacı Oldu

AK Parti Antalya 1. sıra milletvekili adayı Lütfi Elvan, esnaf ziyareti sırasında fes takıp, dondurma ikram etti

05 Mayıs 2015 Salı 23:20
Lütfi Elvan Dondurmacı Oldu

AK Parti Antalya 1. sıra milletvekili adayı Lütfi Elvan, esnaf ziyareti sırasında fes takıp, dondurma ikram etti.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Antalya 1. sıra milletvekili adayı Lütfi Elvan, Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde Kazım Özalp Caddesi esnafını ziyaret etti. Kapalı Yol olarak da bilinen cadde boyunca vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Elvan'a özellikle çocukların ilgisi büyüktü. Tek tek tokalaşan ve karanfil hediye eden Elvan, vatandaşların sorunlarını dinleyip çözecekleri sözü verdi. Karşılarında eski bakanı gören bazı vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, Elvan'la fotoğraf da çektirdiler.


DONDURMACI OLDU

Vatandaşlarla görüşen Elvan esnafları da ihmal etmedi. Cadde üzerindeki bir dönerciyle kısa süre sohbet eden Elvan, dönerci ustasının ikramını kıramayarak tadımlık döner yedi. Bir dondurmacıyı da ziyaret eden Elvan, tezgahın arkasına geçip fesi giydi. Eline dondurma külahlarını alan Elvan, tek tek dondurma keserek çocuklara ve vatandaşlara ikram etti 

Son Güncelleme: 05.05.2015 23:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.