Kumbul Demre'de destek istedi

CHP'den Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı Bekir Kumbul, Demre'de köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

29 Ağustos 2013 Perşembe 14:06
Kumbul Demre'de destek istedi
Likya Restoran'da verilen yemekte konuşan Kumbul kendisini tanıttı. CHP Demre İlçe Başkan Yardımcısı Ali Rıza Yatkın, yönetim kurulu üyelerinin katıldığı yemekte konuşan Kumbul, doktorluk, başhekimlik, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, CHP Antalya Milletvekilliği yaptığını hatırlattı.

YENİDEN YOLA ÇIKTIM

Siyasette gelinebilecek birçok noktaya geldiğini belirten Kumbul, "Son yıllarda da bir kenara çekilmiştim. Ancak ülkem yaşananlardan rahatsızlık duymaya başladım. Bir gecede bu ülkeye ömrünü vermiş insanlar, ömür boyu hapis cezası aldı. Benzin 5 lirayı aştı. En önemlisi, Türkiye'nin tek bir dostu kalmadı. Bir ara bazı şeylere kırıldım da. Ancak, içinde yaşadığımız sorunları gördükçe, siyasette sonsuza kadar kırgınlık olmayacağını anladım. Bu nedenle tekrar yola çıktım" diye konuştu

KÖYLERDEN VERGİ ALINACAK

Konuşmasında Büyükşehir Yasası'na da değinen Kumbul, yasayla Antalya'nın 539 köyünün bir gecede şehirli olduğu kaydetti. Antalya merkez ve ilçe merkezlerinde yaşan herkes gibi köylerinde vergi vereceğini kaydeden Bekir Kumbul, "Bu yeni yasayla Antalya'yı doğudan batıya yeniden planlamak gerekiyor. Bu planlamayı yarken bir bilene ihtiyaç var. Bu bilenlerin en iyisinin ben olduğunu düşünüyorum. Eğer, CHP'den başkanı adayı olursam, seçimi alacağımdan hiç şüpheniz olmasın" dedi.

Çalışmaya ve hizmete köylerden başlayacağını vurgulayan Kumbul, "Antalya'yı siz muhtarlarla birlikte yöneteceğim. Gelin hep birlikte bu koşuya çıkalım. AKP'nin iş bilmezliğinden kurtulmanın ilk aşaması bu yerel seçimler olacaktır. Millet ilk freni bunlara ilk yerel seçimlerde yapacaktır. 2-B Yasası'nda bu millete yapılanın hesabını, bu millet AKP'den soracaktır. Eğer, yapılan kamuoyu yoklamalarında benden başka bir arkadaşım önde çıkar, o CHP'den aday olursa yine onunla birlikte koşacağıma burada söz veriyorum" dedi.

Son Güncelleme: 29.08.2013 14:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.