Köse’ye partililerden sevgi gösterisi

AK Parti Antalya Milletvekilleri aday listesinde ikinci sıradan aday gösterilen Mustafa Köse, AK Parti'nin Antalya'da yine birinci sırada olacağını belirtti.

09 Nisan 2015 Perşembe 11:48
Köse’ye partililerden sevgi gösterisi

 Adaylığının açıklanmasının ardından AK Parti Antalya İl Başkanlığı'na gelen Mustafa Köse, partililer tarafından sevgiyle karşılandı. Tebrikleri kabul eden Köse, adaylığının Antalya ve Türkiye için hayırlı olmasını diledi. AK Parti Genel Merkezi'nin çalışma ve istişareler sonucunda bir liste hazırladığını aktaran Köse, "Bütün teşkilatımızla, aday adaylarımızla, adaylarımızla, belediye başkanlarımızla, bakanlarımızla güzel bir çalışma yürütüp, Antalya'da yine birinci parti oluruz. Bizim amacımız bu" dedi.

"ELVAN, TAKIM KAPTANI"

Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın Antalya'dan birinci sıradan gösterilmesinin kendileri için sürpriz olmadığını nitelendiren Köse, "Biz bekliyorduk. Kulislerde konuşuluyordu. Antalya'ya yakın bir isim. Ayrıca, Antalya'da ulaştırma yatırımları büyük bir önem arz ediyor. Antalya'ya katkısı olacağını düşünüyoruz. Bu yönde genel merkezin değerlendirmeleri olmuştur. Listenin en başında takım kaptanı hüviyetinde oluşunu çok büyük bir memnuniyetle karşılıyoruz. Önemli bir çalışmayı hep birlikte yürüteceğiz" değerlendirmesini yaptı.

"BEKLENTİMİZ YOKTU"

Bir beklentisi olmadığını dile getiren Köse, "Genel Merkezimiz nereyi takdir etse, bizim için onurdur. Bu parti için, Antalya için çalışmak bir vecibedir, onurdur. Bu noktada bizim herhangi bir beklentimiz olamazdı. Ama bu önemli bir görev, çok büyük bir onur. Bizi bu göreve layık gören herkese teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın" ifadelerini kullandı.

"ANTALYA'DAN İKİ KADIN MİLLETVEKİLİ OLACAK"

Kadın adayların seçilebilecek sırada olmasını da değerlendiren Köse, şunları söyledi:

"Partimizde seçilebilecek sırada partimizde iki kadın adayın gösterilmiş olması, diğer partilerin o noktada adaylarının olmayışı bizim farkımızı ortaya koyuyor. Zaten tek kadın milletvekili AK Parti'deydi. Önümüzdeki dönemde inşallah iki kadın milletvekili Antalya'da AK Parti'de olacak. Bu da hem Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun hem teşkilatımızın, kadınlarımıza verdiği değeri ve önemi bir kez daha göstermiş oldu."

"ANTALYA'DA BİRİNCİ PARTİ OLMAK İSTİYORUZ"

Seçim koordinasyon merkezindeki programlar çerçevesinde çalışmalara başlayacaklarını belirten Mustafa Köse, "Antalya'da çalışacağız, gayret edeceğiz. Vatandaşın ayağına kadar gideceğiz. Kendimizi, partimizi, yapacaklarımızı anlatacağız. Milletimizin oyuna talip olacağız. Biz Antalya'da birinci parti olmak istiyoruz. Geçen genel seçimde ve yerel seçimde birinci parti olduk. Bu seçimde de birinci parti olmak istiyoruz. Vatandaşımızın oyuna talibiz" dedi.

MUSTAFA KÖSE KİMDİR?

 

1977 İstanbul doğumlu olan Mustafa Köse, ilk öğrenimini Antalya Gazi Mustafa Kemal İlkokulu, orta öğrenimi ile liseyi Antalya Anadolu Lisesi'nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Bölümü'nden mezun olduktan sonra 2001 yılında avukatlık yapmaya başladı. Siyasi yaşamına AK Parti'de başladı. AK Parti Antalya Gençlik Kolları'nda İl Başkan Yardımcılığı yaptı ve 2006 yılı Haziran ayında gerçekleştirilen kongrede İl Ana Kademe Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. İl Yönetim Kurulu üyesi olarak eğitim çalışmalarında görev aldı. 2007 yılında Hüseyin Samani'nin il başkanlığına atanmasının ardından Teşkilat Başkanlığı görevine getirildi. Köse, bu görevi sırasında 2007-2009 seçimlerinde Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı görevinde bulundu. 2011 Şubat ayında Hüseyin Samani'nin milletvekili adaylığı için istifa etmesi üzerine Genel Merkez tarafından İl Başkanı olarak atandı. 10 Haziran 2012 tarihinde gerçekleştirilen 4. Olağan İl Kongresi'nde yeniden il başkanlığına seçildi. 11 Ocak 2015 tarihinde milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti. Antalya'da AK Parti'den ikinci sıradan aday gösterildi. İngilizce ve Almanca biliyor. Evli ve üç çocuk babasıdır

Son Güncelleme: 09.04.2015 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.