Köse, Vatandaşlara Ve Güvenlik Güçlerine Önemli Uyarılarda Bulundu

Ak Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse Katıldığı bir açılışta son günlerde belirli grupların Ak parti pusulalarını kullanarak kaos ortamı yaratmaya çalıştığını söyledi

22 Mart 2014 Cumartesi 17:15
Köse, Vatandaşlara Ve Güvenlik Güçlerine Önemli Uyarılarda Bulundu
Seçimlerde Ak Partiyi Demokratik yollarla mağlup edemeyeceklerini anlayanların çeşitli İllegal yollara başvurup, Ak partinin önünü kesmeye çalıştıklarını belirten Köse bazı grupların bir takım pusulaları Ak Parti pusulasıymış gibi bastırıp sonradan bunları Manipülasyon malzemesi yapıp haber yaptırdığını biliyoruz; bu kişilerin amacı vatandaşları yönlendirerek kaos ortamı yaratmaya çalışmaktır dedi.

Kendilerine bu konuda duyarlı vatandaşlar tarafından bir çok ihbar geldiğini belirten Köse, biz Ak parti olarak sandığa sahip çıkılması gerektiğini biliyoruz ve vatandaşın iradesinin sandıkta tecelli etmesine inanıyoruz dedi.

Antalya ve ilçelerinden bu konuda bir çok ihbar ve duyum aldıklarını belirten Köse birileri, sanki Ak parti seçimlerde hile yapacakmış algısı uyandırılmaya çalışılıyor bu konuda bütün vatandaşlarımızı sağduyulu davranmaya ve sandığa sahip çıkmaya davet ediyoruz dedi. Bu kötü niyetli kişilerin ​her fırsatta türlü türlü oyunlar planladığını bildiklerini belirten Köse Antalyalı hemşehrilerimiz provakasyonlara karşı uyanık olmalılar bu konuda hem güvenlik güçlerine hemde yetkililere büyük görevler düşüyor dedi.

Son Güncelleme: 22.03.2014 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.