Kılıçdaroğlu, Antalya'ya geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek'in cumartesi günü düzenleyeceği proje tanıtım toplantısına katılacak.

21 Şubat 2019 Perşembe 13:39
Kılıçdaroğlu, Antalya'ya geliyor

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 23 Şubat Cumartesi günü Antalya'ya gelecek. Kılıçdaroğlu, Konyaaltı Belediye Başkanı ve CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği Muhittin Böcek'in, Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde saat 14.00'teki proje tanıtım toplantısına katılacak. Kılıçdaroğlu'nun geleceğini duyuran Böcek, “Değerli hemşehrilerim, heyecan duyduğum bir haberi paylaşmak isterim. Üzerinde titizlikle çalıştığımız projelerimiz hazır. Cumartesi günü 7'den 77'ye hazırladığımız projeleri sayın Kılıçdaroğu'nun da katılımlarıyla açıklayacağım" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.