Kılıçdaroğlu: Antalya Muratpaşa gibi olacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da parti genel merkezinde, Muratpaşa Tanıtım Günleri'nin açılışının ardından yaptığı değerlendirmede, “Bütün Antalya'yı Muratpaşa gibi yapacağız, hiçbir sorun kalmayacak. Bütün insanlar mutlu olacak, huzur içerisinde yaşayacak ve herkes Antalya'da yaşadığı için mutlu olacak" dedi.

07 Ekim 2016 Cuma 14:11
Kılıçdaroğlu: Antalya Muratpaşa gibi olacak
CHP'nin sosyal demokrat belediyelerin çalışmalarını geniş kitlelerle buluşturduğu 'CHP Çalışıyor, Türkiye Kazanıyor' projesi kapsamında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla başlayan Muratpaşa Belediyesi Tanıtım Günleri devam ediyor. CHP Genel Merkezi'nde Muratpaşa'nın hizmet ve projelerinin tanıtıldığı etkinliğin ilk gününde CHP Merkez Yönetim Kurulu, Parti Meclisi üyeleriyle milletvekillerini ağırlayan Belediye Başkanı Ümit Uysal, ikinci günde ise CHP Ankara Milletvekili Gülsün Bilgehan'la birlikte stantları gezdi.



MURATPAŞA BAŞARIYLA ÇALIŞIYOR
Muratpaşa Tanıtım Günleri'nin açılışını gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilk günün ardından yaptığı değerlendirmede, Muratpaşa Belediyesi'nde Uysal'ın başarılı çalışmalar yaptığını söyledi.
CHP Lideri, “Antalya, Türkiye'nin en güzel kentlerinden birisi. Bir şanssızlığımız var, büyükşehiri geçen seçimlerde kaybettik. İnşallah bu seçimlerde alacağız. Bütün Antalya'yı Muratpaşa gibi yapacağız, hiçbir sorun kalmayacak. Bütün insanlar mutlu olacak, huzur içerisinde yaşayacak ve herkes Antalya'da yaşadığı için mutlu olacak" diye konuştu.

BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZ
Belediye Başkanı Uysal ise tanıtım günlerinin ilk gününde CHP Genel Merkezi'nde konuklarını kendisi ağırlarken Muratpaşa'da 2 yılda yaşanan değişimi anlattı. Muratpaşa'da sadece beton dökerek, sosyal hizmeti sadece makarna dağıtmaya indirgeyen bir belediyecilik anlayışının dışına çıkarak bir yerel yönetim kültürü oluşturmak için mücadele ettiklerini kaydeden Başkan Uysal, “Evet, yol, köprü lazım ancak yaşlıları size tutunamıyorsa, engellileriniz belediyesine tutunamıyorsa, maddi imkansızlıklar nedeniyle okul, kreş bulamayan çocuklarınız size tutunamıyorsa sadece makarna dağıtarak, bu yaşananları görmezden gelip sadece beton dökerek belediyecilik yapamazsınız" diye konuştu.

ANTALYA'DA DEVAM EDECEK
Belediye Başkanı Uysal, Ankara'da 14 Ekim Cuma günün sona erecek tanıtım günlerinde Muratpaşa'da artık kurumsallaşan belediyecilik anlayışını anlatmaya devam edeceklerini belirterek, Ankara sonrası etkinliğin Antalya'da devam edeceğini söyledi. Başkan Uysal etkinliğin Muratpaşa Kent Meydanı'nda devam edeceğini kaydetti.

Son Güncelleme: 07.10.2016 14:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.