Kemal Çelik, Milletvekili Aday Adayı oldu

MHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Kemal Çelik, meclise girmesi halinde ülkeyi ve kenti en üst noktaya taşımak için çalışacağını söyledi.

18 Mart 2015 Çarşamba 14:04
Kemal Çelik, Milletvekili Aday Adayı oldu
7 Haziran 2015 genel seçimleri için MHP Antalya Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptığını belirten Kemal Çelik, seçimlerin Türk siyaset ve demokrasi tarihinin en kritik, en keskin dönemeci olduğunu söyledi. Turizmin başkenti Antalya'nın vergiler karşılığında gerektiği kadar yatırımı alamadığı belirten Çelik, kentin gelecek endişesi altında olduğunu söyledi. 2014 yerel seçimlerinde MHP'nin bir sonraki dönem Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanabileceğini gösterdiklerini belirten Kemal Çelik, "MHP ile Antalya arasında, benimle hemşehrilerim arasında yarım kalan bir şeyler var. Onların bizi yüzde 27'ye taşıyan inançlarını ve fedakarlıklarını parlamentoya taşıma zorunluluğu hem omuzlarımızda hem de başımızın üstündedir. MHP'nin bir üyesi ve Antalya'nın bir temsilcisi olarak ülkemizin ve Antalya'mızın sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak istiyorum. Partim aday gösterir, sevgili Antalyalı hemşehrilerim destek verirse ülkemize, milletimize ve güzel kentimize hizmet etmeye ve elimi taşın altına koymaya hazırım" şeklinde açıklamada bulundu.

Son Güncelleme: 18.03.2015 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.