Kara: Ülkücüler olduğu sürece Türkiye güven içindedir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksu İlçe Başkanı Kemal Kara, 5000 yıllık tarihi olan Türk Milleti’nin sırtını kimsenin yere getiremeyeceğini belirterek, “Terörden medet umanlar önce şunu iyi bilsinler, Ülkücüler de bu yürek olduktan sonra, kimse bu vatanı bölmeyi başaramaz. Bu ülkede Ülkücüler olduğu sürece Türkiye güven içindedir” dedi.

09 Ocak 2017 Pazartesi 15:39
Kara: Ülkücüler olduğu sürece Türkiye güven içindedir
AKSU Belediye Meclisi’nde “ana muhalefet”i temsil eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2017 yılında tempoyu artırmayı hedefliyor. Mahalle temsilcileri ile sürdürdüğü görüşme trafiğini hızlandıran MHP İlçe Başkanı Kemal Kara, "Yarın seçim varmış gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki yerel seçimde Aksulu seçmenin sağduyulu davranarak, görevi ehil ellere vereceği inancındayız” dedi. Aksu’da milliyetçi bir seçmen tabanı olduğuna işaret eden Başkan Kara, “Kimsenin kuşkusu olmasın. İlk seçimde Aksu Belediyesi MHP’li bir Belediye Başkanına ‘Hoşgeldiniz’ diyecektir” yorumunu yaptı.
Son dönemde artan terör olaylarına da değinen MHP İlçe Başkanı Kemal Kara, “Bu ülkenin bayrağı ile düşmanlığı olan kim varsa bulunup hesabı sorulsun. Çaycıyla çorbacıyı yakalayıp hapse atmakla mesele çözülmez. Terör örgütlerinin arkasındaki güçler ortaya çıkarılmalıdır” dedi. Her gün şehit haberleri geldiğine dikkat çeken Kara, şöyle devam etti:
“Bu millet öyle bir millettir ki, zor duruma düştüğünde Edirne’den Kars’a kadar birleşir, çoluğuyla çocuğuyla düşmanın karşısına dikilir ve bayrağını savunur. Terörden medet umanlar öncelikle bunu bilsinler. Terörün bir yerlere ulaşması mümkün değil. Sadece insanlarımıza huzursuzluk verebilirler. Fakat, 5 bin yıllık tarihi olan bir milletin de sırtını yere getiremezler. Ülkücüler de bu yürek olduktan sonra, kimse bu vatanı bölmeyi başaramaz. Bu ülkede Ülkücüler olduğu sürece Türkiye güven içindedir.”

Son Güncelleme: 09.01.2017 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.