Kara: Ülke varsa siyaset vardır

MHP Aksu İlçe Başkanı Kemal Kara, Türkiye’nin dört bir yandan saldırı altında olduğu bir süreç yaşandığını belirterek, “Böyle bir durumda, ‘Önce vatan, sonra siyaset’ demeliyiz. Ülkemizi parçalama heveslerine karşı tek yürek ve tek yumruk olmaya çalışmalıyız” dedi.

19 Ocak 2017 Perşembe 11:06
Kara: Ülke varsa siyaset vardır
MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Aksu İlçe Başkanı Kemal Kara, Diyarbakır’da yaşanan terörist saldırıda şehit düşen polislere Allah’tan rahmet, yakınlarına, polis teşkilatına ve Türk Milletine başsağlığı diledi. Türkiye’nin çok yönlü bir saldırı altında olduğuna işaret eden Kemal Kara, “Siyaset ülkenin ve milletin iyiliği için yapılır. Ülke varsa siyaset vardır. O nedenle, zorlu bir süreçten geçen ülkemizin bekası için birlik ve beraberlik içinde olmalıyız” diye konuştu.
Türkiye’nin kanlı senaryoların hedefindeki bir ülke yapılmaya çalışıldığını belirten MHP İlçe Başkanı Kara, şöyle devam etti: “Böyle bir zamanda bizler, MHP olarak, ‘Önce ülke sonra siyaset’ diyoruz. Çünkü, ülke varsa siyaset vardır. Ülke elinizden gittiğinde, siyaset yapacak yeriniz de kalmaz. Bu ülkede, bayrağına ve devletine saygılı, vatanını ve milletini seven kim varsa, birlik ve beraberlik içinde hareket etmelidir. Türk’ü bölmeden, milletin içine nifak tohumları atmadan bu vatanı bölemezler. Senaryo peşinde koşanlar da bunu çok iyi bildiklerinden, önce birliğimizin altına dinamit yerleştirmeye çalışıyorlar.”
Aksu gündemindeki gelişmelere de değinen Başkan Kara, şunları söyledi: “İlçe yararına yapılan bütün çalışmaların yanındayız. Buna karşın, yolunda gitmeyen işlerin karşısında da dururuz. Bizim eleştirilerimiz kendi keyfimiz için değil. Aksu halkının yararına olacak öneriler sunuyoruz. Önce bu konunun altını çizelim. Ayrıca, ülkemiz çok kritik günler yaşadığı için, ilçe gündemine ilişkin eleştirilerin de dozunu yükseltmemeye çalışıyoruz. Kimse de bunu yanlış yorumlamasın.”
 

Son Güncelleme: 19.01.2017 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.