Kanaat önderlerinden İsa Yıldırım'a destek sözü

Aksu'da yaşayan Doğu ve  Güneydoğulu  vatandaşların kanaat önderleri , DSP Aksu Belediye Başkan Adayı  İsa Yıldırım'a  destek sözü  verdi. Grup adına konuşan Mustafa Dursun, "Büyükşehir'de  Menderes Türel'i, Aksu'da ise İsa  Yıldırım'ı destekleyeceğiz" dedi. 

01 Mart 2019 Cuma 18:23
Kanaat önderlerinden İsa Yıldırım'a destek sözü

31 Mart Yerel seçimlerinde DSP Aksu Belediye Başkan Adayı İsa  Yıldırım'a Doğu ve Güneydoğulu vatandaşların kanaat önderlerinden destek geldi.  Aksu'nun Karaçalı, Yurtpınar, İhsaniye, Pınarlı, Kurşunlu, Dumanlar, ve Kemerağzı  mahallelerinde yaşayan 2 bin 400 civarında ki Doğu ve Güneydoğulu  vatandaşları temsilen, Mustafa Dursun, Hacı Lakaplı Halil Karataş ve Cuma Demir adlı kanaat önderleri,  yerel seçimlerde  DSP  Aksu Belediye Başkan  Adayı İsa Yıldırım'ı destekleyeceklerini  açıkladılar.


Adam kayırmaya karşıyız

Yıldırım'la bir araya gelen kanaat önderleri, " Bizler AK Partiliyiz. 2014 yerel seçimlerinde mevcut Belediye Başkanı  Halil Şahin'i destekledik. Ancak 5 yıllık süreç zarfında Şahin hiç bir adaletli yönetim anlayışı sergilemedi.  Bu haldeyken halen bu kişinin aday gösterilmesine bir anlam veremedik. İsa  Yıldırım'ın belediye başkanlığı döneminde bizlere verilen değer, bu dönem verilmedi.  Ayrımcılık ve adam kayırma had safhada. biz bunları gördüğümüzden dolayı, bu dönem Aksu'da tercihimizi İsa Yıldırım'dan yana kullanacağız. Büyükşehir'deyse desteğimiz Menderes Türel'den yana olacak" şeklinde açıklamalarda bulundular. 

Son Güncelleme: 03.03.2019 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.