İyilik meleği CHP

CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, çok konuşulacak bir özeleştiride bulundu.  Yıldız, “Kendi evimizde yangın varken, başkasının evindeki yangını söndürmeye çalıştık. İşte geldiğimiz nokta budur. Türkiye genelindeki düşüşlerin nedenlerinden biride budur” şeklinde konuştu. 

02 Temmuz 2018 Pazartesi 11:18
İyilik meleği CHP

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde ortaya çıkan sonuçlarla ilgili yankılar sürüyor.  Seçimlerde CHP’nin adayı Muharrem İnce ile partisi arasındaki ortaya çıkan oy farkı, beraberinde değişim seslerinin dillenmesine neden olurken, CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız’da partisinde yaşanan oy düşüşünün nedenlerinden birini iyimser olmaya bağladı. Parti içerisinde tabandan tavana kadar özeleştiri yapılması gerektiğine de değinen Yıldız, “Etkenler bir bir masaya yatırılmalı” dedi.

Eksiklerimizi tespit etmeliyiz

Partinin Cumhurbaşkanı adayı İnce ile partinin aldığı oyun ortada olduğuna değinen CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, “Birilerinin oyu düşmesin diye iyilik meleği olmaya çalıştık. Başka bir değişle, bizim evin yangını dururken başka evlerin yangınını söndürmeye çalıştık. Bu durum Türkiye genelinde oylarımızın düşmesine neden oldu. Parti üyesi olup ta, başka partilere oy verenler oldu. İyimser davranmaya çalıştığımızdan dolayı bu sonuçla karşılaştık. Hatalarımız eksikliklerimizi tespit etmeliyiz” 

Son pişmanlık fayda etmiyor

Geçmişle oyalanmayacaklarının da altını çizen CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, Milletin kararına saygılı olduğunun altını çizerek, “Çok iyimser olduğumuz zaman bu sonuçla karşılaşıyoruz. CHP’nin üyesi olduğu halde başka partilere oy veren arkadaşlarımızda bu tablodan dolayı pişmanlıkları söz konusu. Ama son pişmanlık tabloyu değiştirmiyor. Yapılacak tek şey var, oda önümüze bakıp daha iyi sonuçlar almak için mücadele etmek. Milletimizin kararına saygılıyız. Kazananı tebrik ediyoruz” dedi.

Kahvede ve sanalda siyaset

Seçimlerden sonra değişim seslerinin yükselmesinin normal olduğunu da savunan CHP’li Yıldız, “ Ama herkes, yani tabandan tavana kadar herkes kendi özelleştirişini yapabilmeli. Bizle çalıştık sahalara indik. Kahve köşelerinde oturup, sonra klavyede particiliği kimseye kaptırmayanlar ne yaptı.  Sanalda ahkam kesmekle siyaset yapılmaz.  Sanalda zafer kazanılmaz. Kaç kişiyle bire bir dokunuş yapabildiler. Bence bu anlamda da özeleştiri yapılmalı. Bu özeleştiri yapıldıktan sonra bende dahil olmak üzere bir değişim yapılması gerekiyorsa, olmalı” diye konuştu.

Son Güncelleme: 02.07.2018 13:24
Anahtar Kelimeler:
CHPKenan Yıldız
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.