İYİ Parti’yi şoke den karar!

İYİ Parti’nin Aksu Teşkilatı’nın 30 Kurucu Yönetim Kurulu üyesi yaklaşık olarak 2 bin kişinin katıldığı bir toplantıda 31 Mart Yerel seçimlerinde DSP’nin Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım’ı destekleyeceklerini açıkladılar. Yıldırım’ın samimiyetine ve listesine güvendiklerinin altını çizen Kurucu üyeler, “Yıldırımın arkasındayız ve yanındayız” dediler.

18 Mart 2019 Pazartesi 15:34
İYİ Parti’yi şoke den karar!

Doğrunun yanında olacağız
DSP’nin Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım’a destek yağmuru her geçen gün artıyor. Karaçalı mahallesinde yaşayan Doğu ve Güneydoğulu beş yüz kişilik vatandaş grubundan sonra, bu seferde İYİ Parti’nin İlçe Kurucu üyelerinden destek geldi. Alaylı ’da 2 kişinin bin katıldığı toplantıda, İYİ Partili 30 Kurucu üye İsa Yıldırım’a tam destek vereceklerini açıkladılar. Grup adına söz alan Ahmet Yıldız, İYİ Parti’nin kuruluş aşamasında çok büyük emekler sarf etiklerinin altını çizerek, “Ancak şimdi ki ekip çok büyük yanlışlıklar içerisinde. Kısaca biz bu yanlışın içerisinde yer alamama adına İsa Yıldırım’a tam destek vereceğiz dedi.


Yıldırım’a sonuna kadar destek
DSP’nin Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım Cumartesi akşamı İYİ Parti’nin İl Kurucu üyelerinden Mehmet Aytar’ın Alaylı mahallesinde ki evinin önünde yaklaşık olarak 2 bin kişinin katılımıyla dev bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya İYİ Parti’nin Aksu İlçe Kurucu üyelerinden 30 kişi katılarak, DSP’nin Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım’a 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerde tam destek vereceklerini deklare ettiler. Kurucu Üyeler, İYİ Partili olduklarını ancak yapılan çok sayıda yanlışlıklara –Dur- deme adına bu oluşumun içerisine girdiklerine dikkat çekerek, “İsa Yıldırım’ı sonuna kadar destekleyeceğiz” açıklamalarında bulundular.


Aksu’nun dediği olacak
İYİ Parti’nin kurucularına çok büyük haksızlıklar yapıldığının altını çizen DSP’nin Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım, “Bizler hep beraber Aksu’muzu yanlış yönetilmesinden kurtarmaya çalışacağız. Aksu’muzu kurtardıktan sonra, beraber yöneteceğiz. ‘İlla benim dediğim olacak’ zihniyetinden kurtulacağız. Allah’a çok şükürler olsun. Bugün artık İsa Yıldırım’ın Aksu sevdasını Aksu halkı gördü. Ben bu hizmetleri yaparken, bana diyorlardı ki, -Bu kadar niye hizmet ediyorsun. Azıcıkta cebine de çalış. Yarın beş kuruş parasız kalırsın- diyorlardı. Sonra belediyeyi kaybettik. Serada çalıştım, rızkımı yine domatesten kazandım. Ama bugün şu kalabalığı gördüğüm zaman, Aksu’ya yapmış olduğum hizmetlerin ne kadar büyük bir zenginlik olduğunu bana bugün gösterdiniz. Hadi bakalım, paraları var, yürekleri var, Ankara’da dayıları var. Hadi bakalım sizin yüreklerinizi satın alsınlar alabiliyorlar mı? Mümkün değil. Sizin gücünüz Aksu halkının yüreğini satın almaya yetmeyecek. Bunu bugün Aksu halkı Alaylı Köyünden, Antalya’ya haykırmış durumdadır. Ankara’nın değil, Aksu halkının dediği olacak- 
şeklinde konuştu.


Aksu’yu yok eden zihniyet ortada
Benim arkamda Ankara’dan gelen dayılarım yok. Benim arkamda öz dayılarım, emmilerim, analarım, bacılarım var. Hepimizin arkasında bizleri yaratan yüce Allah var. Kendilerini güç zannedenler, baktılar Aksu halkı böyle hazır lokma değil. Sen Mehmet Aytar’ı, Fatma Yıldız’ı Veysel Vernez, Yusuf Vernez, Ali Öztürk’ü, Mustafa Gülcü’yü, Ahmet Yıldız’ı, Vakkas Kurt’ta ve buna benzer 54 kişiyi harcayacaksın, ondan kalkıp -Seçim kazanacağım- diye yollara çıkacaksın. Baktılar pabuç pahalı. Toplantılar dışarda dolma şişirme insanlar. Antalya’dan gelenleri çeksen, 300- 400 kişilik grup düşecek 20-30 kişiye. Dün 
Yurtpınar’da yaptıkları toplantının videosunu izletti arkadaşlar, orada bir kadın, Durmuş Ali Arslan’a, projelerinizin içinde hayvan barınağı da var mı?- diye soruyor. Hemen bizim Durmuş Ali dergiyi alıyor, -Var tabi ki- diyor. -Bakın dergimizde var- diyor. -Siz tatile gideceksiniz, siz tatildeyken biz sizin kedilerinize köpeklerinize bakacağız- diyor. Kadında bakıyor -Çok güzelmiş bu dergiyi alabilir miyim- diyor. Durmuş Ali Arslan’da -Teşkilatımızdan alabilirsiniz diyor. Kadında videoda -Ben teşkilat nerde
bilmiyorum. Antalya’dan geldim- diyor. Yani her şeyi hesaplıyorlar da Allah’ın hesabını unutuyorlar. Birileri bir parti kuracak, işini gücünü bırakıp Ankara’ya Bursa’ya gidecek. Cebindeki parayı harcayıp, çoluğunu çocuğunu ihmal edecek. Birileri de gelip sizlerin büyüttüğü partiye gelip, biz burada ikinci partiyiz. Bizim dediğimiz olur. İşte İYİ Parti’yi Aksuda kuranları yok eden zihniyetler onlardı- diye açıklamalarda bulundu.


Sizler devrim yaptınız
“Sizler şuan devrim yapıyorsunuz. İnanın bunun adı devrim. Sizler olmasaydınız belki biz seçimi kazanamayacaktık. Vatandaş iyi niyetli, bu zalimleri yıkacak olana oy verecekler. Ama diyor ki, Durmuş Ali mi yıkar? Yoksa İsa mı yıkar? Kestiremiyor vatandaş, bir kestirse, zaten seçim bugün bitecek. Şimdi sizler bugün ne yaptınız biliyor musunuz? Sizler bu seçimin kader anını bugün çizdiniz. Bugün siz seçimi bitirdiniz. Aksu halkı, bu manzarayı, sizin kararlılığınızı ve sizin dik duruşunuzu gördükten sonra, yarın gidin Aksu’da her hangi bir yere oturun herkes şunu söyleyecek; ‘İYİ Parti’yi destekleyen arkadaşlar İsa Yıldırım’ı destekleme kararı almış. Bu seçim bitmiştir arkadaşlar, hayırlı uğurlu olsun.’ Sizlerden Allah razı olsun. Sizler bugün bizim yapamadığımızı yaptınız biliyor musunuz? Biz, Ramazan Özen, Durmuş Ali Arslan, Mehmet Akif Ordu, Nevzat Akcan, Recep Bal ile oturup, ‘ birleşelim, Aksu’muzu bu adamlara teslim etmeyelim. Çocuklarımızın hakkı birilerinin cebine girmesin diye çok toplantılar yaptık. Benlik duygusu yüzünden orta yol bulup ta, birleşemedik. Ve bizim ayrışmamızı tepedekilerde hızlandırdı. Ve bugün sizler öyle bir karar aldınız ki, bizlerin yapamadığını sizler yaptınız. Siz Aksu’nun kaderini değiştirdiniz. Ve Allah’ın izniyle, Aksu Belediyesi 1 Nisan’dan itibaren Aksu’nun çocuklarının eline teslim edildiği zaman, hizmetler bir bir, insanlara ulaşmaya başladığı zaman belki de insanlar İsa Yıldırım’a değil, sizlere teşekkür edecek. Allah hepinizden razı olsun”

Kurucu Üyeler adına açıklama yapan Ahmet Yıldız
Biz İYİ Partiye üye bulamadığımız zamanlarda, çalışmaktan vazgeçmeyip gecemizi gündüzümüze katarak çalışarak, partimizi Aksu’da buralara bu arkadaşlarımla getirdik. Aksu’da ikinci parti yaptık. 54 kurucu üyesi arkadaşıma tek tek teşekkür ediyorum. Çok kere uyarmamıza rağmen kurucu üyelerden 1 tanesi meclis üyesi adayı olarak gösterilmediği gibi hepsini dışladılar. Ben açık sözlü bir adamımdır. İşin özü, parayı veren encümen oldu. Bu listede kendisi dahil anası babası Ak partiye oy verecek olan insanlarda var. Durum böyle olunca, bizimde bu kadar yanlışlıkların içinde böyle yanlış bir yerde olmamız mümkün değil. Ben yanlışın yanında olmam. Ak Parti’nin de encümen listesine baktık. Antalya’dan 4-5 tane adam var. Buda yanlış. İsa’nın encümen listesine baktık. Encümen listesi düzgün, ve bu yüzden hep beraber karar aldık. İsa’nın yanında olacağız diye. Cumhur halk demektir. Cumhuriyet halkın idaresi demektir. Biz halkın idaresi olan yerde olacağız. Sizin idarenizin olduğu yerde olacağız. Bu memleketin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet Paşa’ya iki sarhoş diyen bir adamın yanında ben olmam arkadaşlar, kimse kusura bakmasın.

Kurucu Üye Vakkas Kurt
Bu gördüğünüz arkadaşlar, işini, aşını, eşini, çocuklarını her şeyini ihmal ederek. Bu partiyi bu konuma getirdi. Aksu’da ikinci parti yaptı. Bizim belediye başkan adayımız Durmuş Ali Arslan geldi bize, ‘ben bu teşkilata güvenmiyorum’ dedi. Ve bizde diyoruz ki, bize güvenmeyene bizlerde güvenmiyoruz ve arkasında da durmuyoruz. Arkasında duracak İsa Yıldırım’ı bulduk. İsa Bey’in samimiyetine güvenerek, İsa Bey’in arkasındayız, yanındayız.

Son Güncelleme: 18.03.2019 15:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.