İYİ Parti’nin yeni Aksu İlçe Başkanı Recep Bal oldu

İYİ Parti’de yenilenme rüzgârları devam ediyor. Ali Öztürk’ten boşalan koltuğa Recep Bal getirildi.

05 Kasım 2018 Pazartesi 13:25
İYİ Parti’nin yeni Aksu İlçe Başkanı Recep Bal oldu

Daha önce Meral Akşener Başkanlığında toplanan İYİ Parti’nin Başkanlık Divanı sonrası il başkanlarının yönetimleriyle birlikte istifaları istenmesinin ardından, bu seferde İlçe teşkilatlarında aynı istifa süreci istendi. Genel Merkezin talimatına kulak vererek istifasını veren Aksu İlçe teşkilatının, yeni teşkilat şemasının oluştuğu ifade edildi.  Ali Öztürk’ten boşalan koltuğa Recep Bal’ın getirildiği söylendi.

İl Başkanı Ahmet Aydın tarafından İYİ Parti Aksu İlçe Başkanlığına atanan Recep Bal’ın, yeni yönetim kurulu listesini oluşturduğu ve bu listeyi önümüzdeki günlerde İl başkanlığının onayına sunacağı ifade ediliyor. İyi Parti kulislerinden sızan bilgilere göre, eski liste üzerinden bazı oynamaların yapılacağı ve yeni bazı isimlerin ilave edileceği konuşuluyor.   

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.