İYİ Partililer küskünleri ikna etmeye çalışıyor

İYİ Parti Milletvekili Tuba Vural Çokal, yerel seçimler öncesi Aksu teşkilat tabanında oluşan küskünler grubunun gönlünü almak için atağa geçti. Bugün Aksu’da bir restoranda gerçekleştirecek yemekli toplantı, küslüklerin nedeninin irdeleneceği ifade edildi. Merak edilen ise toplantı sonrası nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı.

12 Mart 2019 Salı 18:55
İYİ Partililer küskünleri ikna etmeye çalışıyor

İYİ Parti Aksu teşkilatı yerel seçimler öncesi kendi tabanında oluşan kırgınlık ve küskünlüklerin önüne geçmek için, bugün saat 19. 00’da yemekli bir toplantı gerçekleştireceği bildirildi.  Toplantıya Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal’ın katılacağı ve küskün grubun, partiye küsmelerinde ki etkenin ele alınacağı ifade edildi. 

Bilindiği üzere Aksu kamuoyunda, meclis üyesi listelerinin açıklanmasından sonra çoğunluğu kurucu üyelerden oluşan bir küskünler grubun olduğu konuşuluyordu. Bu grubun başını çeken Mehmet Aytari kamuoyuna çok sert açıklamalarda bulunmuş ve yerel seçimlerde İYİ Parti adayı Durmuş Ali Arslan’ı desteklemeyeceklerini ifade etmişti. Yine Kurucu üyelerden Vakkas Kurt’ta DSP Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım’ın dün Macun Pazar Yerinde gerçekleşen toplantısına katılarak,  Yıldırım’ı destekleyeceğini kamuoyuna deklare etmişti.  Bu gelişmeler ışığında Vekil Çokal’ın toplantıda küskün grup üzerinde ne derece etkin rol oynayacağı merak konusu.

Son Güncelleme: 13.03.2019 14:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.