İYİ Partili Çokal İbradı'da

 İYİ Parti Milletvekili Adayı Tuba Vural Çokal, İbradı ilçesinde seçim çalışması yaptı.

04 Haziran 2018 Pazartesi 17:00
İYİ Partili Çokal İbradı'da

İYİ Parti Antalya Milletvekili Adayı Tuba Vural Çokal, 24 Haziran seçimi çalışmaları kapsamında İbradı'yı ziyaret etti. Kalabalık konvoyla gittiği ilçede bir grup tarafından karşılanan Çokal'ı, Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru da kent meydanında karşılayarak, bir süre eşlik etti. Tuba Vural Çokal, esnafı gezerek sorunlarını dinledi.

Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru'ya nezaketi dolayısıyla teşekkür eden Tuba Vural Çokal, İbradı gibi birçok ilçenin gelirlerinin Büyükşehir Yasası ile ellerinden alındığını söyledi. İlçe belediyelerinin 5 yıldır çok zor şartlarda hizmet ürettiklerini kaydeden Çokal, yapacakları ilk işlerden birinin bu yasayı iptal etmek olacağını vurguladı. Çiftçinin, köylünün üreticinin yanında olacaklarını anlatan Çokal, özellikle köylülerin kendi ürünlerini satacakları pazarlar kuracaklarını da belirtti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.