İYİ Parti başkan adayı Arslan, hayallerini ve hedeflerini anlattı

Millet İttifakı’nın İYİ Parti Aksu Belediye Başkan adayı Kamu Yönetimi Uzmanı ve Eğitim Yöneticisi Durmuş Ali Arslan, Aksu’yla ilgili hayallerini, gerçekleştirebilmek için Millet ittifakından aday olduğunu ifade etti. Arslan, “Etkin, verimli, hesap verebilir, dürüst, ahlaklı ve adaletli bir yönetim sergileyeceğiz” diye konuştu.

18 Şubat 2019 Pazartesi 16:25
İYİ Parti başkan adayı Arslan, hayallerini ve hedeflerini anlattı

2014 yerel belediye başkanlığı seçimlerinde MHP’den aday adayı olarak Aksu’da sahalara çıkan Durmuş Ali Arslan, aday gösterilmemesinin ardından bürokraside bulunan görevine devam etti. Şimdi 31 Mart’ta gerçekleştirilecek Belediye Başkanlığı seçimleri için sahada ter döküyor. Yaklaşık 15 gündür, sahada ekibiyle beraber koşturan Durmuş Ali Arslan’la çalışmaları ve Aksu için hayallerini ve hedeflerini konuştuk.

Kendisine ve ekibine vatandaşların ilgisinin yoğun olduğunu, vatandaşın arayış içerisinde olduğunu ifade eden Durmuş Ali Arslan’la CHP’li seçmenin kendisine karşı bakışını ve daha bir çok şeyi konuştuk. Seçim bize göz kırpıyor diyen Durmuş Ali Arslan, Aksu’nun mevcut yönetim tarafından çok kötü yönetildiğini ve kötü gidişe “dur” demek için aday olduğunu söyledi. Seçildiği taktirde katılımcı bir yönetim sergileyeceklerini dile getiren Arslan’la, yaptığımız söyleşiyi siz değerli okurlarımıza aktarıyoruz.

Söyleşiyi okumak için TIKLAYIN

Son Güncelleme: 18.02.2019 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.