İYİ Parti Bal’ın Ankara görüşmeleri 

İYİ Parti Aksu İlçe Başkanı Recep Bal, geçen hafta Türk Boyları Konfederasyonu Başkanı Durhasan Koca ve İYİ Parti Meclis Üyesi Nevzat Akçan’ın daveti üzerine Ankara’ya gitti. Görüşmelerin verimli geçtiğini dile getiren Bal, bu görüşmelerde üreticilerin sorunlarının masaya yatırıldığını ifade etti. 

08 Kasım 2021 Pazartesi 15:58
İYİ Parti Bal’ın Ankara görüşmeleri 

Görüşmeleri değerlendirdi 
İYİ Parti Aksu İlçe Başkanı Recep Bal, geçen hafta davet üzerine gittiği Ankara’da, üreticilerin sorunlarını dile getirdi. Bal’ın ilk durağı İYİ Parti Genel Merkezi oldu. Türkiye Halciler Federasyonu’nun hazırladığı, hal esnafları ve sektörün katmanlarından biri olan üreticilerin sorunlarının dile getirildiği organizasyona, üretici ve aynı zamanda iYi Parti Meclis Üyesi olan Nevzat Akçan’la beraber katılan İYİ Parti Aksu İlçe Başkanı Recep Bal, buradaki görüşmeleri değerlendirdi. 


Sektör temsilcileri 
Bal, “Türkiye Halciler Federasyonu,  sektörün sorunlarını dile getirmek için partimizin Genel Merkezi’nden bir randevu talep etmiş. Antalya halimizi temsilen de meclis üyemiz Nevzat Akçan katıldı. Toplantının partimizin genel merkezinde olmasından dolayı, Nevzat Akçan abimiz, bana davette bulundu. Orada sektörün sorunları dile getirildi. Partimizin Genel Merkez yöneticilerinin hazır bulunduğu toplantıda, çözüm önerileri ortaya konuldu. Bizlerde sorunları dile getirdik. Toplantı oldukça verimli geçti. Ankara’ya giderken Aksu’muzda yetiştirilen bazı ürünleri de götürerek, bir mini stant kurduk ve ürünleri sergiledik.  Genel merkezimiz oldukça kalabalık idi. Türkiye’nin 4 bir yanında farklı kesimlerde ticaretle uğraşan, esnaflık yapanlar da katılım sergiledi. Ülkenin gidişatından tedirgin olan birçok insanla karşılaştık.  Sorunlar konuşuldu. Partimizin her kulvarda ülkemizi rahatlatacak projeleri var” dedi. 
 Genel başkanlara sorunlar iletildi


CHP ve Demokrat Parti Genel merkezlerine de ziyaret gerçekleştirdiğini dile getiren İYİ Parti Aksu İlçe Başkanı Recep Bal, “Türk Boyları Konfederasyonu Başkanı Durhasan Koca, Yörüklerin sorunlarını ve yaşadıkları zorlukları dile getirme adına parti genel merkezleriyle görüşmeleri oldu.  Bende Antalya Yörük Türkmen Gençliği Derneği Başkan Vekili olarak bu toplantılara katıldım. 65 İl den gelen Yörük Dernekleri başkanlarıyla birlikte Genel Başkanları ziyaret ettik. Yörüklerin belli başlı sıkıntılarını dile getirdik. Yörüklerin birçoğu üretici olduğu için, üretim anlamında yaşanan sorunlarda dile getirildi. Girdi fiyatlarının yüksekliğinden dolayı yetiştirilen ürünlerin para etmediği ve bundan dolayı karşılaşılan zararları dile getirdik. İki partinin genel başkanına bu sorunlar iletildi” şeklinde açıklamalarda bulundu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.