İYİ Parti Aksu mahalle temsilcileriyle bir arada

İYİ Parti Aksu İlçe Teşkilatı 35 mahalle başkanı bir araya getirerek, kaynaştırdı. Mahalle başkanlarını bir kale komutanı olarak gördüklerini dile getiren İlçe Başkanı Recep Bal, başkanları plaketle onurlandırdı.

07 Haziran 2021 Pazartesi 10:25
İYİ Parti Aksu mahalle temsilcileriyle bir arada

İYİ Parti Aksu İlçe Teşkilatı mahalle başkanlarıyla bir araya geldi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in danışmanlarından Önder Bilgin’in de katıldığı toplantıda mahalle başkanlarına yönelik konuşma yapan İYİ Parti Aksu İlçe Başkanı Recep Bal, partisinin mahalle temsilcilerini birer kale komutanı olarak nitelendirdi.

Bal, “İlk kez mahalle temsilcilerimizle bir araya geldik. 35 mahalle temsilcimiz var. Daha fazla tabanda partililerimiz ve seçmenlerimize hitap edelim diye nüfusu yüksek olan mahallelerimize 2 şer tane mahalle temsilcisi seçtik. Mahalle temsilcilerimizin görevleri kendi mahallelerindeki ama ilçe belediyesinden, ama büyükşehir belediyesinden çözülebilecek sorun, sıkıntı, alınamayan hizmetler neler ise bizlere aktarmalarıdır.  Mahalle temsilcilerimiz partimizle ilgili olan propagandaları sahada seçmenlerimize aktarırlar. Partimizle ilgili sahadaki sıkıntılı olan durumları bize bilgi verirler. Bizler bu sorunları gerekli merciler aracılığıyla muhatap olacağımız belediyelere bildirerek İYİ Parti olarak üzerimize düşen görevi yapmakla yükümlüyüz” dedi. 

İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yöneticilerinin yanı sıra, İYİ Parti Meclis üyeleri Harun Hor ve Gökhan Kaplan’ında katıldığı kaynaşma toplantısında 35 mahalle başkanına plaketler verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.