İSTİKRAR SÜRMELİ

Serik’te temaslarda bulunan Sümer, DP ve DSP Serik İlçe Başkanları ile bir araya geldi. DSP İlçe Başkanı Yusuf Öztürk, 1 Kasım’da istikrarın sürmesi gerektiğini söyledi.

21 Ekim 2015 Çarşamba 14:57
İSTİKRAR SÜRMELİ


AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Serik’teki çalışmalarında siyasi partilerin ilçe başkanları ile de görüşmeler yaptı. DSP İlçe Başkanı Yusuf Öztürk, Türkiye’de istikrarın devam etmesi gerektiğini vurguladı.

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan ve ilçe yöneticileri ile birlikte Servisçiler ve Motorlu Taşıtlar Kooperatifi, Serik Sulama Birliği, Serik Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Pazarcılar Odası, Esnaf Odası’nı ziyaret etti.

Serik’te esnaf ziyaretleri de yapan Başkan Sümer, AK Parti’nin 1 Kasım seçim beyannamesinde esnaf ve sanatkara yönelik çok önemli projeleri ve destekleri olacağını söyledi. KOBİ’lerin finansman kaynaklarına ulaşımını kolaylaştıracaklarını belirten Sümer, emek yoğun sektörlerde sembolik kira bedeli ile anahtar teslimi karşılıksız fabrika binaları yapacaklarını vurguladı.

Esnafın düşük faizli kredi kullanımına devam edileceğini ifade eden Sümer, “30 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği sağlayacağız. Kendi işini kurmak isteyen gençlerimize proje karşılığı 50 bin liraya kadar karşılıksız maddi destek sağlayacağız. Yeni iş kuran gençlerden 3 yıl boyunca gelir vergisi alınmayacak” diye konuştu.

DP İlçe Başkanı Osman Kozan ve DSP Serik İlçe Başkanı Yusuf Öztürk ile bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, bir süre sohbet ederek desteklerini istedi. Türkiye’de istikrarın sürmesinin her şeyden önemli olduğunu belirten DSP İlçe Başkanı Öztürk, “AK Parti’nin politikalarını olumlu buluyorum. 1 Kasım seçim beyannamesinde de toplumun her kesimi düşünülmüş. Bu seçimde parti işini bir kenara bıraktık. İstikrarın sürmesini istiyoruz” dedi.

 

 

 

Son Güncelleme: 21.10.2015 19:32
Anahtar Kelimeler:
AK PartiDspIstikrar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.