“İşimiz hizmet, gücümüz millet”

Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Ramazan ayı boyunca ev ziyaretleri yaparak, ilçelerde iftar programlarına katıldı.

06 Ağustos 2013 Salı 14:11
“İşimiz hizmet, gücümüz millet”
Meclisin tatile girmesinin ardından seçim bölgesi Antalya’ya gelen Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Antalya merkez ve ilçelerde ev ziyaretleri yaptı. Vatandaşların sıkıntılarını dinleyeyip, çözüm noktasında yardımcı olan Milletvekili Enç, “Biz bu göreve gelirken hizmet etmeye söz verdik. Girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız dedik. Biz diğer partiler gibi sorun değil, çözüm üretmek için çalıştık. İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde diğer partilerde olan belediyeleri de Ak Partili yaparak halkımıza en iyi hizmeti vereceğiz” dedi. 

Ramazan ayı içerisinde Antalya’nın Kaş, Demre, Finike, Aksu, Manavgat, Elmalı, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa ve Serik ilçeleri ile bağlı köylerinde esnaf ve ev ziyaretleri yapan Milletvekili Enç, iftar programlarında da halkla bir araya geldi. Önceki gün de Konyaaltı ilçe teşkilatının Aşağıkaraman Köyü’nde düzenlenen iftar programına katılan Milletvekili Enç, “Ak Parti döneminde herkes eşit olmuştur.

Antalya ve Türkiye genelinde her yere eşit hizmet gitmiştir. Bizler Ak kadrolar olarak ‘İşimiz hizmet, gücümüz millet’ dedik. Ramazan ayında da evleri ziyaret edip Başbakanımızın selamını götürerek vatandaşlarla iftar yaptık. Antalya halkı hak ettiği hizmeti alamıyor. Kepez ve Döşemealtı Antalya’nın parlayan yıldızı olmuştur. İnşallah yerel seçimlerden sonra tüm ilçelerde Ak hizmetler verilecek” diye konuştu. 

Son Güncelleme: 06.08.2013 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.