İsa Yıldırım’dan hizmet sözü

DSP Aksu İlçe Binası Partinin Genel Başkanı Önder Aksakal’ın katılımıyla gerçekleşti. Çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen açılışta vatandaşa seslenen Aksakal, Başkan Adayı İsa Yıldırım’a destek istedi. Yıldırım’da “Geçmişteki başarılarımızın aynısını tekrarlamaya geliyoruz” dedi.

26 Şubat 2019 Salı 19:41
İsa Yıldırım’dan hizmet sözü

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Aksu ilçesinde partisinin ilçe binasının açılışını yaptı. DSP Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım'a destek isteyen Aksakal, seçim otobüsünün üstünden kendisini karşılayanlara seslendi. Partisinin 2007 yılında özellikle seçime sokulmadığını öne süren Aksakal, DSP'nin bittiğine yönelik algı yaratılmaya çalışıldığını söyledi. Aksakal, "Ecevit öldü, DSP bitti, dediler. Kusura bakmayın; Atatürk öldü, Cumhuriyet bitti mi? Ecevit gibi binlerce DSP'li var" dedi.

Aksakal, "Bir ittifak yasası çıkardılar. Toplum bunu anlayamadı. Millet bunların devleti kalkındıracağını düşündü. Bize de 'İttifaka girin' dediler ama biz bunu kabul etmedik. Herkes seçime girsin istedik. Bu memleketi hep birlikte yönetelim istiyoruz. Şimdi de 'Bu DSP nereden çıktı?' diyorlar. Bu parti 33 yıldır var, 3 kere devlet yönetti. Madem bir beka sorunu Türkiye'nin bütün illerini ilgilendiriyorsa neden 53 vilayette ittifak yaptınız? Tek beka kendi koltuklarının sevdası, korkunun ecele faydası yok. DSP geliyor" diye konuştu.

Aynı aşkla yola çıktık

Kalabalığa seslenen DSP Aksu Belediye Başkan Adayı; İsa Yıldırım’da şunları söyledi: “Dün nasıl bu milletin fakir fukara çocuğu okumalı diyerek, okullar yaptırıp, benim emmim dayım hacım, bu camilerde namaz kılarken, sırtında ter akmasın diye, o camileri yenileyip halılarla, klimalarla donatıp sizleri düşünürken, benim halkın sokakta huzurlu ve güvenli dolaşsın diye Türkiye’nin en güzel emniyet binasını sizlere hediye ederken, bugünde aynı düşünceyle yola çıktık. Bu başarımızın ardında yatan sır sizlere olan sevgim ve milletime olan aşkımdır.

Korku ve huzursuzluk

Ama hizmetlerimizin önünde bir engel var. İttifak ayaklarıyla haklın aklını karıştırıp ara yerellere rantçıları sokmaya çalışanlar var.  Artık satılacak yer kalmadı.  Onların gözleri artık sizin topraklarınızda. İmarla kentsel dönüm ayaklarıyla sizlerin topraklarınıza göz diktiler. Aksu’da artık huzur denen şey kalmadı. Güzelyurt halkı acaba Kentsel dönüşüm gelecek mi huzursuzluğu yaşamakta. Aynı şekilde Altıntaş ve Pınarlı mahalle sakinleri kentsel dönüşümle evimde yurdumda olur muyum korkusu ve endişesiyle yasamakta. 

En büyük sorun işsizlik

Bugün annelerim, bacılarım, çocuğumu okuttum, çocuğuma iş bulabiliriyim, korkusu içerisin de. Sizlerin dertlerini biliyorum. Çünkü bende çiftçiyim ve köylüyüm. Bende rızkımı topraktan, pamuktan ve domateste kazandım. ,Sizden bir şey istiyorum. Haklarınıza göz diken, sizden aldığı oylarla rızıklarınıza göz dikenlere bu seçim dur deyin.  Siz onları durdurun sandıkta, Gerisi bize ait, nasıl devletin yapamadığı, okulları camileri, emniyet müdürlüğünü yaptıysak, milletin en büyük problemi olan işsizliği çözeceğiz” İşsiz olan insana hiç bir şeyi anlatamazsınız. Çocuğuna harçlık veremeyen bir anneye babaya bir şey anlatamazsınız.  O psikolojileri bizde yasadık. Hala yaşıyoruz. İşte bu psikolojileri yasayan biri olarak, bu sorunu çözeceğimize söz veriyoruz.  Bu güzel günler yakın. Birlik beraberliğimizi bozmayalım. Bire bir çalışalım, herkesi ikna edelim. Hakkımıza göz dikenleri o sandığa öyle bir ders verelim, bir daha hiç çıkmasınlar.

Son Güncelleme: 27.02.2019 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.