İsa Yıldırım'ın arkasındayız

DSP'nin Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım'a, destek yağmuru her geçen gün artıyor.Geçen hafta  yaklaşık olarak 2 bin kişinin katılımıyla düzenlenen toplantıda, İYİ Parti'nin 30 İlçe Kurucu Üyesinin destek açıklamasından sonra , bu sefer de CHP'den tam destek geldi.  500'ü geçkin delege ve parti üyesinden oluşan bir grup, DSP Aksu Belediye Başkan Adayı Yıldırım'ı destekleyeceklerini açıkladılar.

25 Mart 2019 Pazartesi 15:45
İsa Yıldırım'ın arkasındayız

Yarın torunlarım hesap sorar

Daha önce CHP'de yaşadığı adaylık mağduriyeti sonrası, DSP'den Aksu Belediye Başkan Adayı olan İsa Yıldırım'a CHP tabanında destek açıklaması geldi. DSP Aksu İlçe Binası önünde düzenlenen, çok sayıda İlçe delegesi ve üyenin katıldığı toplantıda, grup adına konuşan CHP Aksu İlçe Kurucu Başkanı  ve eski İlçe başkanlarından Veli Ateş,  "İYİ Parti'nin içerisinde bulunan bazı arkadaşların CHP'yi hiçe sayan açıklamaları oldu.  CHP öyle hiçe sayılacak bir parti değildir. Bu açıklamalardan sonra İYİ Parti'nin adayına oy verecek olursam, yarın torunlarım hesap sorar" diyerek, Büyükşehir'de Muhittin Böcek, Aksu'da da DSP Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım'a destek verecekleri  ifade etti. 

Önce İYİ partililer destek vermişti

Yıldırım'a geçen hafta da İYİ Parti'nin Aksu İlçe Kurucu üyeleri olan 30 kişiden destek açıklaması gelmişti. Kurucu üyeler, İYİ Parti'nin Aksu Belediye Başkan Adayı  Durmuş Ali Aslan'ın kendilerini ve partiyi hiçe sayan adımlar attığını ileri sürerek,  Alaylı'da Mehmet Aytar'ın evinin önünde yaklaşık olarak 2 bin kişinin katılımıyla bir toplantı düzenlemiş ve DSP'nin adayı İsa Yıldırım'a destek açıklamasında  bulunmuşlardı. O toplantıda grup adına konuşan Ahmet Yıldız, "Parti’nin kuruluş aşamasında çok büyük emekler sarf etiklerinin altını çizerek, “Ancak şimdi ki ekip çok büyük yanlışlıklar içerisinde, kısaca biz bu yanlışın içerisinde yer almama adına, İsa Yıldırım’a tam destek vereceğiz." şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Perde arkasında karınlık hesaplar

CHP'lilerin destek toplantısında konuşan DSP Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım, Perde arkasında çok büyük oyunlar oynandığının altını çizdi. Yıldırım,"Bu oyunlar, her yere kollarını uzatarak Aksu siyasetini istedikleri gibi yönlendirmeye çalışan, perde arkasındaki karanlık insanların oyunları.  Allah’a şükürler olsun. Onların oyunları varsa, bizimde milletimiz var. Ve biz -bu oyunu bozarız. Bu oyunları bozmak içinde, hiçbir şeyden korkmadan, memleket sevdasıyla milletin sevgisini arkamıza alarak bu mücadeleye başladık. Gün geçtikçe, bizlerin başlatmış olduğu bu mücadelenin çok haklı olduğunu Aksu halkı da görmeye başladı. İsa Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi’nden birileri tarafından çektirildi. Ardından CHP tabanı kutuplaştırılmaya çalışıldı. Ardından da İYİ Parti’yi kuran 55 kişi tamamen tasfiye edildi. Bu yapılanlar sonucunda ne olacak?  Ak Parti kazanacak. Hesap buydu. Bizde diyoruz ki, artık yeter, Aksu halkı 5 yıldır cebinizi doldurduğunuz dönemi bitirecek." diye konuştu.

Şimdiden  tehditlere başladılar

Bu mücadele, memleket ve millet mücadelesi olduğuna değinen DSP Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım, " Bu bir parti mücadelesi değildir. İnşallah hep beraber Aksu’muzu kurtaracağız. Sizlerin desteğiyle göreve geldiğimiz zaman, hizmetin nasıl Aksu’ya yağdığına hep beraber şahit olacaksınız. Adamlar şimdiden tehditlere başladılar. İYİ Partili Meclis üyesi bir arkadaşımız,  CHP İlçe Başkan Yardımcısına, -Belediyeyi kazandığımız zaman seni  belediyeden içeri sokmayacağım- diyor. Sebebi ise bir mevlid esnasında Kuran  okunurken ona -Hoş geldin- demeyip elini sıkmaması. Neymiş -sen nasıl bana hoş geldin demesin- diyor. İlçe Başkan Yardımcısı okunan Kuranı Kerime saygısızlık olmaması için gelemedim demesine rağmen, böyle bir tehditle karşı karşıya kalıyor.  İşte biz bu zihniyetle savaşıyoruz. Bu belediye halkın malıdır, kimsenin malı değildir. Allah’ın izniyle, bizler Aksu’da kurulan oyunları bozarak, hepsini darmadağın edeceğiz. Geldikleri gibi gidecekler " şeklinde açıklamalarda bulundu. 

İsa başkanla devam kararı aldık

Yıldırım'a destek veren grup adına konuşan CHP Kurucu İlçe Başkanı Veli Ateş, "Elimden geldiği kadarıyla partimin başarısı için çalıştım. Bütün imkansızlıklara rağmen elimi taşın altına koydum. Gücümün üzerinde çalışma sarf ettim.  İsa'dan önce Aksu'da kayda değer bir hizmet olmadı.  İsa Başkan'ın döneminde Aksu'nun vizyonun yükseldiğini gördük. İsa'dan sonra  da şimdiki yönetim başa geldi . 5 yıl Aksu uyuma dönemine geçti. İsa Yıldırım'ı dürüst ve belediyeciliği iyi bilen başkan olarak biliyoruz. Arkasında  toplanma karar kıldık. Aksu'da İsa Başkan, Büyükşehir'de Muhittin Böcek. Neden bu duruma düştük. İsa Yıldırım'a CHP'den PM kararıyla Başkan  adaylığı verildi. Sevindik ve dedik ki, Aksu'da ilk defa seçim kazanacağız. Bu sefer  biz güleceğiz.  Bazı İYİ Partililer ve içimizde bulunan bazı arkadaşlarımızın desteğiyle bu sevincimiz kursağımızda kaldı. Bu arada İYİ Parti'nin içerisinde buluna bazı arkadaşlar, CHP'yi hiçe sayıcı açıklamalarda bulundu. CHP öyle hiçe sayılacak bir parti değildir. Cumhuriyetten bile yaşlı bir partidir.  Atatürk'ün partisini, sana hiçe sayma hakkını kim verdi?  Böyle  bir şeyi tahammül edemezdik. Eğer bu açıklamadan sonra oraya oy verecek olursam, yarın torunlarım benden hesap sorar. Ben bu açığı gördüğüm için, -İsa başkanımla devam- dedim. Var gücümle çalışacağım, İsa Başkanın arkasında duracağım. inşallah 1 Nisanda güneş farklı doğacak. O gün hep beraber  o güneşe koşacağız ve o güneşin doğuşunu izleyeceğiz" dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emre Ergamallı 2019-03-28 09:06:12

Başarılar İsa başkana❤️Başarılar DSP