İsa Yıldırım dualarla seçim startı verdi

‘Aksu’ya huzur gelecek ’ sloganıyla yola çıkan DSP’nin Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım ve ekibi, Cuma namazı sonrası, kurban keserek seçim startını verdi. Yıldırım’ın İlk durağı Aksu Belediyesi oldu.

22 Şubat 2019 Cuma 16:48
İsa Yıldırım dualarla seçim startı verdi

CHP’de yaşadığı mağduriyet sonrası DSP’den Aksu Belediye Başkan adayı olan ve  ‘Aksu’ya huzur gelecek’ sloganıyla seçmenin karşısına çıkmaya hazırlanan Aksu’nun eski Belediye Başkanı İsa Yıldırım,  seçim startını Cuma namazı sonrası verdi. Meclis Üyesi kadrosunun da hazır olduğu etkinlikte Kurban kesildi ve dualar edildi.

Daha sonra ekibiyle yola koyulan Yıldırım’ın ilk durağı belediye başkanlığı döneminde görev yaptığı Aksu Belediyesi personeli oldu. Yıldırım, tüm odaları gezerek, personelle tokalaştı. Sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyaret, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in makamında bulunmamasından dolayı, makam kapısının önünde sonlandı. Personel aracılığıyla Şahin’e selamlarını yollayan Yıldırım, Belediye Sarayı’nın önünde ekip arkadaşlarıyla fotoğraf çektirdi.

Ayrıca açıklamalarda bulunan Yıldırım şunları söyledi. “Bugün belediye binamızı ziyaret ettik. Büro elemanlarımızı, arkadaşlarımızı ve dostlarımızı ziyaret ettik. Bizler bölmeye, kavgaya, huzursuzluğa gelmedik. Bizler Aksu’ya huzur vermeye geliyoruz. Personel, hangi dönemde, hangi belediye başkanı zamanında belediyeye girerse girsin, bütün personel bizim arkadaşımızdır, çocuğumuzdur kardeşimizdir, babamızdır, bacımızdır. Biz kardeşiz. Onların ekmeğiyle oynamak için değil, onların ekmeğini, maaşını günü gününde vermek için,  bu yollara çıktık. Allah’ın izniyle 1 Nisan’dan sonra Aksu Belediyemiz, belediye personelimiz şunu bilsin ki; Aksuya huzur gelecek, bereket gelecek.  Herkes emeğinin hakkını alacak.  Hiç kimsenin arasında husumet ve huzursuzluk olmayacak.  Bizim partimiz yok.  Biz halkın partisiyiz.  Herkesi sevgiyle kucaklayacağız. Tüm personelimizi, halkımızı Allah’a emanet ediyorum.

Son Güncelleme: 23.02.2019 00:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.