İlknur Fidan Kepez MHP'den aday adayı

 ANTALYA'da iş kadını İlknur Fidan Kepez (49), 24 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimleri için MHP'den aday adayı oldu.

10 Mayıs 2018 Perşembe 12:52
İlknur Fidan Kepez MHP'den aday adayı

Antalya'da uzun yıllar halkla ilişkiler sektöründe faaliyet gösteren ve sonrasında turizm sektörüne geçiş yaparak seyahat acentesi kuran İlknur Fidan Kepez, milletvekilliği için MHP il yönetimindeki görevinden istifa ederek, partisine aday adaylık başvurusunda bulundu.

Antalya'nın tanınan iş kadınlarından Kepez, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nde sağlık ve kültür turizmi komitelerinin başkanlığını yürütüyor. Kepez, ayrıca ATSO Kadın Girişimciler Kurulu, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği ile Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği'nin de üyesi. İyi derecede İngilizce bilen Kepez, evli ve iki çocuk annesi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.