İlk resmi aday adayı Murat Bulat

Antalya'da Muratpaşa Belediye Başkanlığı için ilk aday adaylık müracaatı, Murat Bulat'tan geldi.

29 Temmuz 2013 Pazartesi 14:46
İlk resmi aday adayı Murat Bulat
Avukat Bulat, ilçe binasında aralarında Mahmut Yıldırım, Bülent Erol gibi meclisi üyesi aday adaylarının da bulunduğu çok sayıda destekçisiyle İlçe Başkanı Ercan Erkan'a dosyasını teslim etti.
Murat Bulat, aday adaylığı müracaatında “Antalya'yı ilgilendiren her konunun Muratpaşa olarak tarafıyız. Daha iyi bir Antalya daha iyi bir Muratpaşa'yı kurmanın hayali gerçekleştirilebilir yakınlıktadır" diye konuştu.
Çeşitli sivil toplum örgütlerinde yüklendiği görevlerle daha iyi bir Antalya için çalıştığını kaydeden Bulat, Muratpaşa'nın uluslararası ilişkilerinin yeniden tarif edilerek, ilçeyi Türkiye sınırları dışında bir marka yapma sözü verdi.
49 yaşındaki Murat Bulat, siyasetle 22 yaşında Çankaya Gençlik Kolları'nda tanıştı. 1986 yılından bu yana SHP ve CHP örgütlerinin çeşitli kademelerinde görev alan Murat Bulat, 2011 yılında partisi CHP'den milletvekili aday adayı oldu.
 

Son Güncelleme: 29.07.2013 15:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.