"Haksızlıklara sessiz kalmayacağız"

31 Mart Pazar günü gerçekleşecek yerel seçimler öncesi DSP Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım'a bir destek açıklaması CHP İlçe Sekreteri Günay Fırat ile CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Askar'dan geldi. CHP'li Yöneticiler, DSP adayı İsa Yıldırım’a oy vereceklerini sosyal medya hesaplarında açıkladılar.

27 Mart 2019 Çarşamba 19:34
"Haksızlıklara sessiz kalmayacağız"

DSP'den Aksu Belediye Başkan Adayı olan İsa Yıldırım'a destek açıklamaları her geçen gün artıyor. CHP'den uğradığı mağduriyet sonrası, DSP'den aday olan İsa Yıldırım'a ilk destek açıklaması daha önceki seçimlerde tercihlerini AK Parti'den yana kullanan Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlardan gelmişti.  Sonrası İYİ Parti Aksu İlçe Teşkilatı'nın 30 kurucu üyesi 2 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda İsa Yıldırım'ı yerel seçimlerde destekleyecekleri yönünde açıklamalarda bulunmuştu. En son geçtiğimiz hafta CHP Kurucu İlçe Başkanı Veli Ateş başta olmak üzere 5 yüze yakın İlçe delegesi ve üyeden oluşan bir grup Yıldırım'ı destekleyeceklerini ifade etmişti.

Bu gelişmelerin yankıları sürerken şimdide CHP İlçe Sekreteri Günay Fırat ile CHP Kadın Kolları Başkanı Emine Askar sosyal medya hesaplarında yapılan haksızlıklara sessiz kalmayacaklarını belirterek, Pazar günü gerçekleşecek yerel seçimlerde DSP'nin Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım'ı destekleyecekleri paylaşımında bulundular.

CHP Aksu İlçe Sekreteri Fırat, sosyal medya hesabından açıklamasında şu ifadelere yer verdi:  CHP'ye gönül vermiş, özel yaşamını sıfırlamış, 7/24 parti görevini layıkıyla ifa etmiş ve 3 dönemdir CHP'de en değerli koltuklardan birine sahip olmanın onur ve gururunu yaşarken; bunu kaybetmeyi göze almış biri olarak diyorum ki:  -''Muhittin Böcek Aksu'da intihar etti, mezara İYİ parti gömecek. CHP'li arkadaşların başı sağ olsun.' 'Belediyeye CHP'lileri sokmayacağım.' Kellemi kesseler CHP'ye oy vermem-  diyenler. ve Antalya mitinginde Sayın Akşener'in  konuşması sonrası Genel başkanım Sayın. KILIÇDAROĞLU konuşmaya başladığında, alanı TERK eden İYİ partili arkadaşlarım; Genel başkanım syn. KILIÇDAROĞLU'na ve B.Şehir adayımız syn. Muhittin BÖCEK'e saygı duymayana, benim hiç saygı duymayacağımı ve OY vermeyeceğimi, tercihimi de kendisine 2 dönem üst üste haksızlık yapıldığına birebir şahit olduğum syn. İSA YILDIRIM lehine kullanacağımı, buna karşın ömrümün son gününe kadar CUMHURİYET HALK PARTİSİ'nin ''MARABASI'' olarak kalacağımı ve hiçbir koltukta ''KONU MANKENİ'' olmayacağımı buradan deklare ediyorum.. Koltuk kaygısı değil, evlatlarının gelecek kaygısını yüreğinde barındıran, idealist, yüreği, beyni ve ayakları aynı yönde hareket eden yoldaşlarıma saygıyla"

CHP Aksu İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Askar ise, sosyal medya hesabından açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Kadın kollarına seçildiğim İlk günden bu yana partimin daha güçlü olabilmesi adına elimden geldiğince çalıştım. Adaylık öncesi ve sonrasında partime, başkan adayıma, ilçe örgütüme yapılan ve bugüne kadar da süre gelen, haksızlıklar nedeniyle, her ne kadar geç kalınmış bir karar olsa da desteğimin sayın İsa Yıldırım dan yana olduğunu herkesin bilmesini isterim. CHP Aksu İlçe kadın kolları başkanı."

Son Güncelleme: 29.03.2019 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.