Hak ettikleri cevabı AKSU VERECEK

CHP Aksu Belediye Başkan Adayı Cengiz Aldemir, “Ters giden bir şeyler olduğunu düşünenlerin adresi CHP’dir. Yapacağınız tek şey, sandıkta bunlara hak ettikleri cevabı vermektir. Aksu’nun bu cevabı vereceğinden adım gibi eminim” dedi.

25 Mart 2014 Salı 10:19
Hak ettikleri cevabı AKSU VERECEK
CHP Aksu Belediye Başkan Adayı Operatör Doktor Cengiz Aldemir, bütün Türkiye’de olduğu gibi Aksu’da yaşayan vatandaşlarda da genel bir mutsuzluk olduğunu belirterek, “Girdi fiyatlarından beli bükülen ve ürününü yok pahasına satan Aksulu çiftçi kardeşlerimden, iş bulamadığı için kahve köşelerinde oturan genç delikanlılara kadar aynı mutsuz ifadeyi yüzlerden okumak mümkün. İnsanlar birçok şeyin ters gittiğini biliyor. Böyle bir tablonun sandığa yansıması kaçınılmaz olacaktır. Önümüzdeki seçim, Türkiye’nin karanlık bir devri kapatarak, aydınlık için düğmeye bastığı gün olacaktır” diye konuştu.

Başkan Cengiz geliyor

Aksu’nun mahalle ve köylerinde seçim toplantılarını çok büyük bir katılımla gerçekleştiren Cengiz Aldemir’i dinleyenler arasında çiftçiler, emekliler, kadınlar ve gençler büyük bir yoğunluk oluşturuyor. Mahallelerde yaptığı konuşmalar sırasında vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşan ve konuşmaları “Başkan Cengiz geliyor” diye kesilen Operatör Doktor Cengiz Aldemir, seçmene şöyle seslendi:

Maratonun sonu geldi

“Aylar ve haftalar süren seçim maratonunun artık sonuna geldik. Birkaç gün sonra sandığa gidiyoruz. Oyunuzu kullanırken lütfen çok dikkatli davranın. Ülke genelinde yaşananları çok iyi biliyorsunuz. Bunların Aksu’ya yansımayacağını düşünürseniz yanılırsınız. Türkiye’yi bu duruma getiren zihniyetin Aksu’ya neler getireceğini kestirmek için öyle çok okumuş olmak gerekmiyor. Herhangi bir insan, ülke genelinde gelişen olaylara bakarak, Aksu Belediyesi’nde böyle bir anlayışın hakim olmasının nelere yol açacağını çok iyi bilir.

İnsanlarda yarın endişesi

Aksu’nun yaşadığı seçim süreci boyunca binlerce vatandaşımızla oturup yüz yüze konuşmalar yaptım. Hepsinde gördüğüm ortak sıkıntı, ‘Yarın ne yapacağım?’ düşüncesiydi. Kimse yarın ne olacağını bilmiyor. Bu tablo sadece Aksu’da değil, yanı başımızdaki, Serik’te, Kepez’de veya Türkiye’nin başka bir köşesinde aynı, hiçbir şey değişmiyor. O nedenle, yerel yönetimlerden başlayarak bunlardan kurtulmanın zamanı geldi.

Siyasi otoriteye cevap

Bu seçim, siyasi otoriteye bir cevap niteliği taşıyacak. Seçim sürecinin başında seçmene “Arkadaş ben hayatımdan çok mutluyum, hiçbir sıkıntım yok” diyenler bildiği yolda devam etsin, demiştim. Sandığa sayılı günler kala yine aynı şeyleri söylüyorum. Ters giden bir şeyler olduğunu düşünenlerin adresi CHP’dir. Yapacağınız tek şey, sandıkta bunlara hak ettikleri cevabı vermektir. Aksu’nun bu cevabı vereceğinden adım gibi eminim.”

 

Son Güncelleme: 25.03.2014 10:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AKSU 2014-03-25 20:18:12

aksunun tek gururu sensin başkanim özü sözü tek kişisin helal olsun sana siyaset dediğin böyle olacak senin siyasetini severek izliyorum