GüneyHaberci Aksu'nun İYİ konukları

Güneyhaberci Aksu Gazetesi olarak geçen hafta yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşadık. Bu yoğun trafikte yer alan konuklarımızdan biride İYİ Parti heyeti oldu. İYİ Parti Antalya Milletvekili adayı Fulya Yasemin ve beraberinde ki heyet gazetemize konuk oldu ve çalışmalarıyla ilgili bilgi aktarımında bulundular. 

04 Haziran 2018 Pazartesi 12:08
GüneyHaberci Aksu'nun İYİ konukları

İYİ Parti Antalya Milletvekili adayı Fulya Yasemin ve İYİ Parti Aksu İlçe Başkanı Ali Öztürk, Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Nişancı ve İl başkan yardımcıları Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 27.dönem Milletvekilliği seçim çalışmaları için Aksu’da program yaptılar. Esnaf ziyaretinin yanı sıra kurumları da ziyaret eden heyet gazetemizi ziyaret ettiler ve birlikte seçim çalışmalarını değerlendirdik.

Milletvekili adayı Fulya Yasemin yurt dışında dünyaya gelmiş, çeşitli ülkelerde eğitim almış ve Meral Akşener tarafından seçilmiş danışman ve iş insanı. Seçim çalışmalarında gördüğü tabloyu anlatan Yasemin, 3’e ayrılmış bir seçmen kitlesinin varlığından bahsetti ve sahada ki çalışmalarını gazetemize anlattı;

3’e ayrılmış bir seçmen kitlesi var

“Sahada 3 guruba ayrılmış bir seçmen kitlesi var. Birincisi partimize karşı ilgi gösteren ‘oh iyi ki geldiniz’ diyen bir seçmen kitlesi, 2’incisi kısık sesle ‘oyumuzu size vereceğiz’ diyen bir kitle. 3’üncüsüne gelecek olursak o da hiç sesini çıkaramayan korku içerisinde yaşayan bir kitle. Biz bu iki gruptan olumlu düşünceler aldık. Sesi çıkmayan gruptan da partimiz mutlaka oy olacaktır. Zaten bizim amacımız, o kısık seslerin ve sesini çıkaramayanların yanında yer alarak, onların sessiz çığlıklarına ortak olmak ve -bende varım- demelerini sağlamak olacak” 

Maalesef 16 yıldır

Avrupa’da doğup büyüdüğüne vurgu yapan Yasemin, “Avrupa’da bir insan birine bir şey verdiği zaman çok şaşırır ve kesinlikle onu kabul etmez. – sen bana bunu neden veriyorsun- diye sorgular. Maalesef 16 yıldır ülkemizi yönetenler, ülke insanını yardıma muhtaç hale getirdiler. Bir yardım paketi, yakacak yardımı bunlar onur kırıcı insanı rencide edici şeyler. Böyle davranışlar vatandaşı dilenci görmek anlamına gelir. Bunun yerine ekonomiyi ve insanların alım gücünü artırarak, refah düzeyine ulaştırarak insanları buna mecbur ve muhtaç bırakmamak gerekir.  

Toplumdaki alternatif yok algısını yıktık

İYİ Parti toplumda kabul görmüş en büyük algıyı yerle bir etti. İnsanların –ne yapalım, alternatif parti var da biz mi oy vermiyoruz. Düşüncesi algısı İYİ Parti ile birlikte ortadan kalkıyor. Çünkü Meral Akşener bu partiyi kurarken, ülkeyi yönetenlerden bıkmış, usanmış ama eli mahkûm hisseden insanlara yeni ve güçlü bir alternatif oluşturdu. Sahada gezerken insanlar İYİ Parti derken yüzleri gülümsüyor. Ben hem yurt dışında hem de ülkenin her yanını gezen biri olarak bunu yakından gördüm ve yaşadım. 

Analar kucaklayıcı ve merhametli olur

Bizim partimiz de diğer partilerden fazla olarak eşitlik var. Kadın erkek eşitliği gözetilerek kuruldu. Bizde kadın kolları diye bir şey yok. Kadın kolları yerine kadına birebir siyasetin içerisinde yer veren bir anlayış var. Meral Akşener hem bir kadın hem bir anne olarak ayrımcılık yapmadan, senden benden demeden, bizim sizin demeden kucaklayıcı ve adil bir yaklaşım içerisinde bu ülkeye hizmet etmeye hazır. Tabi bizde ekip olarak aynı düşüncelerle onun yanında yer almaktan büyük mutluluk ve onur duymaktayız.

Süre çok azaldı az uyuyarak çok çalışacağız ve başaracağız

Partinin kurulduğu andan itibaren gece uykusu bize haram. Öyle ki bir yatakta iki gece üst üste uyumadığımı biliyorum. Yurt dışı seyahatlerimiz Londra, Paris, Almanya, Avusturya, Yurt içinde Doğu Anadolu’nun tamamı, güneydoğu Anadolu, Karadeniz, bölge bölge ve il il gezdik. Büyük badireler atlattık. Biliyorsunuz kongremizi yapacak salon vermediler. Sesimizi çıkarmayalım diye ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Ama biz ne yaptık vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ve teveccühü ile hepsinin üstesinden gelerek yolumuza devam ettik. Mutluyuz, başarılıyız ve bu ülkenin yönetimine talibiz. İlk turda Başkanımız Meral Akşener Cumhurbaşkanımız olacak ülke çok güzel günlere kavuşacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.