Ferit Özçelik tahliye edildi

FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan Ak Parti’li Aksu Belediye Meclisi Üyesi Özçelik serbest bırakıldı

06 Ekim 2016 Perşembe 10:52
Ferit Özçelik tahliye edildi
Fetullah Gülen Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması çerçevesinde bir süre önce gözaltına alınan, daha sonra da çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen Ak Parti’li Aksu Belediye Meclisi Üyesi Ferit Özçelik tahliye edildi.
Güney Haberci Aksu’nun Özçelik ailesinden aldığı bilgiye göre, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı tarafından sürdürülen incelemede, Ferit Özçelik’in, FETÖ’nün haberleşme ağı olan By-Lock’ta yer almadığı tespit edildi. Bunun üzerine Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne bilgi verildi ve ardından adliyede gerekli işlemler yapıldı.
Antalya Adliyesi’nden saat 17.00’de gönderilen tahliye yazısı Antalya Cezaevi’ne ulaştı ve Özçelik, saat 20.30 civarında tahliye edildi. Evine gelen Ferit Özçelik’in aile bireyleri ile özlem giderdiği ve dinlendikten sonra kamuoyuna bir açıklama yapmayı düşündüğü belirtildi.
Ferit Özçelik’in tutuklanmasının ardından, aile bireyleri tarafından gazetemize yapılan açıklamada, Aksu’dan polise gönderilen ihbar mektupları nedeniyle, evlerinde arama yapıldığı bildirilmişti.
 

Son Güncelleme: 06.10.2016 11:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.