Eski Başkan O İsmi Açıkladı!

Aksu eski Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Aksu’nun çantacısının, Mehmet Çelik olduğunu açıkladı. Çelik’in, tehdit ve şantajla Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’i emrinin altına aldığını ileri süren Yıldırım, “Bu zat geçmiş dönemde,  gerek ses kaydı gerekse belden aşağı fotoğraflarla Aksu Belediyesi’nin bazı meclis üyelerini ve başkan yardımcılarını ağına düşürerek haraca bağladığını tüm Aksulular tarafından bilinmektedir” dedi.

09 Aralık 2019 Pazartesi 13:39
Eski Başkan O İsmi Açıkladı!

Geçtiğimiz hafta Kulis olarak yayınladığımız “Aksu’nun Çantacısının yeni serüvenleri” başlıklı kulis haberimiz hem Aksu, hem de Antalya kamuoyunda oldukça ses getirdi. Malum kişinin Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in adını kullanarak iş adamları, çok sayıda siyasetçi ve birçok kişiyi tehdit ettiğinin de anlatıldığı yazıda Başkan Halil Şahin suskunluğunu korurken, o kişinin kim olduğuyla ilgili açıklama Aksu eski Belediye Başkanı İsa Yıldırım’dan geldi. Yıldırım, Aksu’nun çantacısı, kirli şantajlarıyla Aksu Belediye Başkanı’nı ve bazı ekip arkadaşlarını avucunun içine alıp Aksu halkını haraca bağlayan Mehmet Çelik’tir.

Yıldırım, “Gerek ses kaydıyla, gerekse belden aşağı fotoğraflarla Aksu Belediyesi’nin bazı meclis üyelerini ve başkan yardımcılarını ağına düşüren bu zat, Aksu Belediyesi’ni adeta haraca bağlamış ve Aksu halkının parasıyla köşeyi dönmüştür. CHP İlçe Başkanı’nı şantajıyla tehdit etmiş, aynı zamanda eski AK Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin’i ele geçiremeyince küfürler saydıran zat, AK Partili Belediye Başkanı Halil Şahin tarafından milyonlarca liralık fatura kesilerek adeta ödüllendirilmiştir. Gazetecilik mesleğini şantaj ve rant kapısı haline getiren, kalemini silah gibi kullanan Mehmet Çelik’in planlarını Gazeteci Ergin Çevik defalarca haber yapmasına rağmen, hiç kimse bu çantacıyı durduramamıştır” şeklinde açıklamalarda bulundu.  

Bu kadar ayyuka çıkan olaylara rağmen Başkan Halil Şahin’in tehdit ve şantajlarını her geçen gün artıran kişiyi hala kanatlarının altına almasına bir anlam veremediğine de değinen Aksu eski Belediye Başkanı İsa Yıldırım, “İnanın bu bağı bir türlü anlamış değilim. Aralarında ki bağlantı ne olabilir. Bu adama selam veren, verdiği selama pişman olurken, Başkan Halil Şahin’in tüm bu şikayetlere rağmen, hiçbir şey olmamış gibi, bu şahsiyetle bir araya gelmesinin mantıklı bir izahı olamaz. Bu kişi birçok ortamda Başkan Şahin’le ilgili zamanında ağza alınmayacak söylemlerde bulunuyordu. Acaba dediklerinin bir gerçek payı varda ondan dolayımı Şahin bağlarını koparamıyor” diye konuştu. 

Son Güncelleme: 09.12.2019 14:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.