DP'de çatlak!

Antalya'nın Demre İlçe Belediye Başkanı Süleyman Topçu, Demokrat Parti'den (DP) istifa etti.

03 Eylül 2013 Salı 13:29
DP'de çatlak!
İstifa dilekçesini noter kanalıyla parti merkezine gönderen Başkan Topçu, Ak Parti'ye katılacağını açıkladı.

Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu, DP'den istifa ettiğini açıkladı. İstifa dilekçesini noter aracılığıyla DP Demre İlçe Başkanlığı ve DP Genel Merkezi'ne gönderen Başkan Topçu, önümüzdeki günlerde Ak Parti'ye katılacağını bildirdi.

2004 yılında bu yana Demre Belediye Başkanlığı'nı yürüttüğünü hatırlatan Başkan Topçu, "Yaklaşık 9 yıldır DP çatısı altında hizmet veriyorum. Gördüğüm lüzum üzerine DP'den noter kanalıyla istifa ettim. Zaman zaman CHP ve Ak Parti'yle anıldım. Ancak kısa bir süre sonra Ak Parti'ye üye olacağım" dedi.

'YATIRIMLARIN DEVAMI İÇİN'
Ak Parti iktidarı döneminde Demre'nin altyapı sorunlarının çözüme kavuşmaya başladığını kaydeden Başkan Topçu, şöyle dedi:

"Bu yatırımların devamı için, hükümetin desteği gerekiyor. Demre'nin geleceği, benim de bu hizmetlere devam edebilmem için Ak Parti'ye katılmaya karar verdim. Ancak, şu anda bağımsızım. Kısa bir süre içinde Ak Parti'ye üye olacağım. Mart 2014'te Ak Parti'den belediye başkan adayı olarak seçimlere katılacağım."

İstifasını vermesinin ardından sosyal paylaşım sitesi 'Facebook'taki hesabının 'hack'lendiğini vurgulayan Başkan Topçu, "Bazı kişiler tarafından sosyal paylaşım sitesindeki hesabıma saldırı oldu. Benim adına çirkin şeyler yazıldı. Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundum" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 03.09.2013 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.