Dolanay: Sadece vekilliğe değil, bakanlığa talibim

CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Ayhan Dolanay, sadece milletvekilliğine aday olmadığını, 8 Haziran'dan sonra kurulacak CHP iktidarında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na aday olduğun açıkladı.

18 Mart 2015 Çarşamba 17:36
Dolanay: Sadece vekilliğe değil, bakanlığa talibim
Önseçim çalışmaları kapsamında bütün ilçeleri ziyaret ederek parti üyeleriyle buluşan CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Ayhan Dolanay'ın son durağı Serik oldu. Serik'e yaklaşık 2 hafta önce de ziyaret gerçekleştiren Ayhan Dolanay, CHP Serik İlçe Başkanlığı binasında kalabalık bir partili tarafından karşılandı. Partililerden destek isteyen Dolanay, "Ben sadece milletvekilliğine aday değilim, 8 Haziran'dan sonra kurulacak CHP iktidarında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na da talibim" dedi.

İlçe başkanlığı binasında partililerin sorunlarını ve önerilerini dinledikten sonra gerekli notları alan Dolanay, Ak Parti iktidarının politikalarını sert sözlerle eleştirdi. Ak Parti'nin miadını çoktan doldurduğunu ifade eden Dolanay, 7 Haziran'da CHP iktidarını kurmak için yollara düştüklerini belirtti.

Son Güncelleme: 18.03.2015 18:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.