Doğu’da PKK’lı Batıda FETÖ’cü

Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir’den çok konuşulacak bir açıklama. Demir, “AK Partili değilseniz, doğuda PKK’lı, batıda FETÖ’cu olarak lanse ediliyorsunuz. Maalesef geldiğimiz nokta bu” diye konuştu. 

27 Nisan 2020 Pazartesi 11:19
Doğu’da PKK’lı Batıda FETÖ’cü

Maalesef geldiğimiz nokta 
Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu önderliğinde kurulan Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir, uzun süre akıllardan çıkmayacak bir açıklamada bulundu. Partisinin İlçe teşkilatlarıyla ilgili atama çalışmalarının devam ettiğinin altını çizen Demir, “Çalışmalarımız bir taraftan Coronavirüs engeline takılıyor. Diğer taraftan mevcut iktidarın tehdit politikalarıyla karşı karşıyayız. Vatandaşlarımız üzerinde inanılmaz baskılar var. AK Partili değilseniz doğuda PKK’lı, batıda ise FETÖ’cu diye lanse ediliyorsunuz. Maalesef geldiğimiz nokta bu” şeklinde diye konuştu. 
Vatandaşın üzerinde ki baskı
Bir umutla yola çıktıklarını ifade eden Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir, Önümüzdeki ay içerisinde tüm ilçelerimiz de teşkilatlanmamızı gerçekleştireceğiz. Şimdiye kadar 15’e yakın İlçemizde, İlçe başkanımızı belirlemiş olacaktık. Ama maalesef Coronavirüsten dolayı birçok çalışmamız sekteye uğradı. Ayrıca görüştüğümüz birçok arkadaşlarımız dolaylı yolla tehdit ediliyorlar. Bu arkadaşlarımız baskılara maruz kalıyor. Bizler onların birçok şeyini bildiğimiz için üzerimize gelemiyorlar. Maalesef vatandaşın üzerinde inanılmaz bir baskı var” diye konuştu.   

En kısa sürede tüm ilçelerde atamalarımızı gerçekleştireceğiz

Alanya İlçesi’nin teşkilatlanma yapısının bittiğine değinen Başkan Demir, “Kepez İlçemizin de atamasını yaptık. İlçe Başkanlığı görevine Ali Öz arkadaşımızı getirdik.  Aksu ilçemizde geçtiğimiz hafta atamamızı netleştirecektik. Ama sokağa çıkma kısıtlaması 4 güne çıkması çalışmalarımıza engel oldu. Ama bu hafta içerisinde bu ilçemizi de netleştireceğiz. Görüşmelerimiz devam ediyor. En kısa süre zarfında tüm İlçelerimizde atamalarımızı gerçekleştireceğiz”  dedi.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.