DEVRİM KÖK: CİDDİ OY ALIRIZ

CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, 26 Temmuz'da şehre gelecek olan Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için önemli bir tanıtım çalışması yürüttüklerini belirterek, "Antalya'da ciddi oy alarak istediğimiz başarıya ulaşacağız" dedi.

21 Temmuz 2014 Pazartesi 18:19
DEVRİM KÖK: CİDDİ OY ALIRIZ
 Kök, CHP il binasında düzenlenen basın toplantısına partinin Antalya Kadın Kolları Başkanı Sultan Yeğen, Gençlik Kolları Başkanı Savaş Kısa, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Akaydın, Yusuf Meriç, Hülya Ece ve Şükran Akkaya'ya birlikte katıldı.

Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu'nun 26 Temmuz cumartesi günü Antalya'da olacağını kaydeden İl Başkanı Kök, "Biz de bir dizi çalışma yapacağız. Onun hazırlıklarındayız. Bu hazırlıkları sadece CHP olarak değil diğer siyasi partilerle de ortaklaşa yapacağız. Son akşam da iftar yemeğinde İhsanoğlu'nu Antalyalılarla buluşturacağız. Bir miting olmayacak ama geniş katılımlı bir iftar olacak" diye konuştu.

Çalışmalarla ilgili olarak Devrim Kök, "En etkin şekilde İhsanoğlu'nu nasıl tanıtabilirizi projelendirmeye gayret ediyoruz" dedi. Bu çerçevede parti içi dengeleri düşünmeden, yeteneklerini partiye vermek isteyen, partide önemli görevlilerde bulunmuş tüm isimleri mümkün olduğunca seçim komitesinde görevlendirdiklerini anlatan Kök, ikişerli ve üçerli gruplar oluşturarak, CHP olarak her yere ulaşmaya çalıştıklarını söyledi. Kök, Antalya'da ciddi oy alarak, istedikleri başarıya ulaşacaklarını belirtti.


MERKEZ SAĞ KARAR AŞAMASINDA
Komite üyesi Yusuf Meriç, Antalya'da Ak Parti algısının olumlu yönde değişimini sağlayan merkez sağ geleneğin önemli isimlerinin cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda farklı değerlendirmeleri olduğunu ve bunları kamuoyuyla paylayacaklarını açıkladı. Kent siyasetine yön veren, özellikle orta ve üst düzey sanayici ve işadamlarının cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi yeni bir karar aşamasında olduğunu aktaran Meriç, "Merkez sağın çok önemli isimleri yakın bir süre içinde değerlendirmelerini kamuoyuyla paylaşacaktır" dedi.

Son Güncelleme: 21.07.2014 18:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.