DEVA Partisi’nde işler yolunda

Ali Babacan’ın önderliğinde kurulan DEVA Partisi Antalya İl Başkanlığı görevine atanan Süleyman Akıncı, 60 kişilik İl kurucu listenin oluştuğunun altını çizerek, “Şimdi sıra İlçe teşkilatlarına geldi. Her şey yolunda” dedi. 

28 Eylül 2020 Pazartesi 10:51
DEVA Partisi’nde işler yolunda

Babacan katılacak

Partisinin Genel merkez tarafından görevlendirilen 7 kişiyle beraber kolları sıvayan DEVA Partisi Antalya İl Başkanı Süleyman Akıncı, 40 asil, 20 yedekten oluşan il kurucu yönetim kurulu listesini oluşturduklarını ifade etti. Partinin İl Binasının Termesos Bulvarı’nda olacağına da vurgu yapan DEVA Partisi İl Başkanı Süleyman Akıncı, Eylül Ayı sonu veya Ekim Ayı’nın başlarında İl binasının açılışını geniş bir katılımla gerçekleştireceklerini ifade etti. Akıncı, açılışa Genel Başkanı Ali Babacan’ında katılacağının da altını çizdi.

Toplumun her kesiminden

Akıncı, “Oluşturduğumuz yönetim kurulu listesinde toplumun her kesiminden isimler mevcut. Bu isimler partimizin temel kriterlerine uyan ve işinde gücünde olan kişilerden oluşuyor. Listemizi önümüzde ki günlerde kamuoyuyla paylaşacağız. Bu listemiz Antalya’mızı temsil edecek bir liste. İnsanlar ne yapacağımızı merak ediyor. Basamak basamak ilerliyoruz. Müthiş bir saha çalışmamız olacak. Toplumun her kesiminden partimize karşı büyük ilgi ve alaka var. Bu durum da ne kadar doğru yolda olduğumuzun göstergesi” şeklinde konuştu. 

Süreç oldukça olumlu

İlçe Teşkilatlarının kurulması içinde büyük özveriyle çalışma sergilediklerini söyleyen Akıncı, “Merkezde ki çalışmalarımızı sonlandırınca, şimdiyse ağırlığımızı İlçelere verdik. İlçe Teşkilatlarının kurulması yönünde, çok sayıda görüşmelerimiz oluyor. Görüşmeler olumlu yönde seyrediyor. Bunun yanı sıra internet yoluyla çok sayıda başvurular var. Bu başvuruları inceliyor ve inceleme sonucu tek tek görüşmeler sağlıyoruz. En kısa sürede tüm ilçelerdeki teşkilat yapımızı kuracağız. Türkiye’nin kronikleşen sorunlarının çözüm noktasını DEVA Partisi’dir” diye konuştu.

Son Güncelleme: 28.09.2020 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.