Deniz Karataş, Aksu için başvurdu

Aksulu İnşaat Mühendisi Deniz Karataş, AK Parti’den Aksu Belediye Başkan adayı olmak için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

09 Kasım 2018 Cuma 16:23
Deniz Karataş, Aksu için başvurdu

AK Parti’de aday adaylığı resmi başvuru takviminin açıklanmasıyla beraber, aday adaylığı başvuruları hız kesmeden devam ediyor. Aksu’da AK Parti’den Belediye Başkan Adayı olmak için aday adaylığı başvurusunda bulunan ikinci isimde İnşaat Mühendisi Deniz Karataş oldu.

Kalabalık bir grup destekçisiyle İlçe teşkilatına gelen Deniz Karataş, aday adaylığı başvuru dosyasını AK Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin’e verdi.

Bir sevda yürüyüşüne çıktığını belirten ve bu yolda canla başla çalışacağını dile getiren Karataş, “Adaylıktan önce Aksu’ya bağlı mahallelerimizin neredeyse tamamını tek tek dolaşıp, halkımızla istişare ederek onların onayını aldık. Bana bu şerefli görevi uygun buldukları için, aday olmaya karar verdim. Hemşerilerime teşekkür ediyorum. Kendime ve çalışma arkadaşlarıma olan güvenim tamdır.

Aksu’yu el ele vererek modern ve çağdaş kentler seviyesinde yerini alması için bölge halkımızla dayanışma içinde çalışacağız. Aksumuzda bir sevda yürüyüşüne çıktık.” dedi.

Aksu’ya yapacağı projelerine değinen Karataş, “Kundu bölgesinde ağırladığımız turistleri, Aksu’muzda köftemizi yemeden yöremizi gezmeden, havalimanından uğurlamayacağız”diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Deniz Karataş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.