Demre Belediye Meclisi'nin tamamı AK Partili

Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu'nun DP'den istifa ederek AK Parti'ye geçmesinin ardından, Demre Belediye Meclisi'nin Demokrat Partili 7 üyesi de partilerinden istifa ederek topluca AK Parti'ye katıldı. Böylece Demre Belediye Meclisi'nin 11 üyesinin tamamı AK Partili oldu.

17 Eylül 2013 Salı 13:07
Demre Belediye Meclisi'nin tamamı AK Partili
Demre Belediye Meclisi üyeleri Yusuf Kapar, Hayri Özen, Mehmet Şekerci, Özdemir Sevinç, Hüseyin Yıldırım, Oktay Kahraman, ve Salih Yabacı Demokrat Parti'den toplu olarak istifa etti. İstifalarının ardından AK Parti Demre İlçe merkezi'ne gelen ve burada başkan ve ilçe yöneticileri tarafından karşılanan meclis üyeleri, daha sonra topluca AK Parti'ye üye oldu.

Katılım töreninde bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, "Yeni katılanlarla Demre Belediye Meclisi'nin 11 üyesinin tamamı AK Partili oldu. AK Parti, Demre'de gücüne güç kattı" dedi. Arıcı, partiye yeni üye olan belediye meclis üyelerinin, 18 Eylül Çarşamba günü AK Parti Genel Merkezi'nde Türkiye çapında yapılacak olan partiye katılım töreninde rozet takacaklarını söyledi. 

Son Güncelleme: 17.09.2013 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.