Demokrat Parti hayırlı bir işe soyundu

Demokrat Parti Aksu İlçe teşkilatı ilçemizde yaşayan ve acil olarak tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan 109 engellinin, ihtiyacını gidermek için büyük katılımlı yardım yemeği düzenledi.

03 Eylül 2013 Salı 12:40
Demokrat Parti hayırlı bir işe soyundu
Demokrat Parti Aksu İlçe teşkilatı’ndan alkış alacak bir yardım örneği. Demokrat Parti İlçe Teşkilatı, Aksu Engelliler Derneği’nin işletmesi olan 1 Adım lokantasında, ilçe sınırları içersinde yaşayan ve tekerlekli sandalye ihtiyacı olan engellilerin ihtiyacını gidermeye yönelik bir kampanyaya imza attı. Birçok sivil toplum kuruluşu ve hayırseverlerin destek vererek katılımı gerçekleşen yardım yemeğinde açıklamalarda bulunan DP İlçe Başkanı Süleyman Kaplan, “İlçemizde 150 engelli kardeşimiz var. 109 kişinin ise acil olarak tekerlekli sandalyeye ihtiyacı var. Amacımız bu engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermek. Bu ulvi olaya vesile olmak bizim mutlu etti” diye konuştu. Katılımlarından dolayı Aksululara teşekkürlerini dile getiren Demokrat Parti İlçe Başkanı Süleyman Kaplan, “Her birimiz birer engeli adayı olabiliriz. Bundan dolayı herkes üzerine düşeni yapmalı” dedi.
 

Son Güncelleme: 03.09.2013 12:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.