Demirhan DP'den aday oldu

 ANTALYA'nın Kaş ilçesinde bir süre önce Ak Parti'den, Antalya Büyükşehir ve Kaş Belediyesi meclis üyeliğinden istifa eden Erol Demirhan, Demokrat Parti'den (DP) Kaş Belediye Başkan Adayı oldu.

09 Şubat 2019 Cumartesi 11:47
Demirhan DP'den aday oldu

Eski Ova Belediye Başkanı Erol Demirhan, Kaş'ta bir pastanede düzenlenen törenle DP'ye katıldı. Demirhan, 31 Mart seçimlerinde DP'nin Kaş Belediye Başkanı Adayı oldu. Demirhan'a DP rozetini, DP İl Başkanı Ali Kartal taktı. Törene DP İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Koordinatör Ali Yalçın Aşkın, eski Kınık Belediye Başkanı Şükrü Koçak, eski DYP Kaş İlçe Başkanı İrfan Hamarat, eski ANAP Kaş ilçe başkanları Ahmet İrbeç, Mehmet Kesten, İYİ Parti Antalya Büyükşehir ve Kaş Belediye Meclis Üyesi Hasan Nusret Baysal, İYİ Parti Kaş Belediye meclis üyeleri Mehmet Eriş, Şükrü Koçak, Mustafa Özen ve İbrahim Nişancı ve vatandaşlar da katıldı.

Demirhan'ın DP'ye katılım ve adaylık açıklamasına telefonla bağlanan DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Erol Demirhan'la Kaş'ta yeni bir başlangıca imza atacağız. Bu başlangıç yeni bir adım, yeni bir atılım olacaktır bu kutlu dava için" dedi.

DP İl Başkanı Ali Kartal, "Erol Demirhan tecrübeli bir politikacı. 17 yıl aralıksız Ova belediye başkanlığı, bir dönem Antalya Büyükşehir ve Kaş Belediye meclis üyeliğinde bulundu. Kaş'ı DP saflarında yönetecek bilgi ve birikime sahip. Ekibiyle Kaş'ı yönetmeye hazır. Kaş'ta belediye başkanlığı seçimini de farklı biçimde kazanacaktır" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.